Riise & Co for sterke for Argentina

Flere Liverpool-spillere spilte med flagget på brystet i kveld. Norge overrasket ved å slå Argentina. Kuyt scoret da Nederland tapte. Lucas Leiva debuterte for Brasil.

På Ullevaal tok som kjent Norge imot Argentina til privatlandskamp. Både John Arne Riise og Javier Mascherano spilte hele kampen, da Norge vant 2-1. Riise gjorde en god innsats som venstreback, og han var stødig bakover. Han hadde også som vanlig noen skuddforsøk, men ingen av de fant veien til nettmaskene. Mascherano var totalt sett solid, til tross for et par horrible pasningsfeil. Liverpool-duoen kom i fokus da Norge tok ledelsen 1-0 på straffespark ved dagens mann, John Carew. Det var nemlig Mascheranos felling av Riise som førte til straffesparket.

Steve Finnan ble byttet ut etter en drøy times spill mot Danmark, da Irland vant hele 4-0 i parken. Daniel Agger spilte hele kampen for danskene.

Peter Crouch fikk et innhopp for England, men rakk ikke å gjøre seg noe særlig bemerket, i en skuffende kamp av engelskmennene. Tyskland vant til slutt kampen 2-1. Chelseas Frank Lampard scoret Englands mål.
Scott Carson var i troppen, men fikk ikke spille.

Ryan Babel og Dirk Kuyt spilte begge andre omgang i Nederlands 2-1 tap for Sveits. Kuyt scoret sågar hollendernes trøstemål etter innlegg fra Babel.

Jose "Pepe" Reina spilte hele kampen for Spania borte mot Hellas. Fernando Torres ble byttet ut i pausen, mens Xabi Alonso ble byttet inn i det 64. minutt. Spanjolene vant kampen 3-2. Det ryktes at årsaken til at Torres ble byttet ut, var at han hadde fått en trøkk i ribbeina, men det skal visstnok ikke dreie seg om noen alvorlig skade.

Sami Hyypia spilte hele kampen for Finland, da Kazakhstan ble slått 2-1.

Nabil El-Zhar var meget aktiv, og spilte hele kampen da Marokkos OL-landslag vant 2-1 borte mot Guinea. Vinnermålet kom tre minutter på overtid. Liverpool-spissen fikk seg en smell i hode noen minutter før pause, og spilte resten av kampen med en stor bandasje.

Lucas Leiva fikk sin debut for Brasils A-landslag, da han kom inn etter 63 minutter i 2-0 seieren over Algerie i Montpellier.

Andriy Voronin spilte fra start da Ukraina slo Uzbekistan 2-1, mens Yossi Benayoun var i aksjon da Israel tapte 2-1 borte mot Hviterussland. Liverpool-vingen var arkitekten bak scoringen da Israel utlignet til 1-1 i det stadionuret viste 28 minutter.