Riise forberedt på en brennhet atmosfære

Marseille regner sine supportere for å være lagets tolvte mann i kveld. John Arne Riise tror imidlertid ikke Liverpool-spillerne vil la seg affisere av publikum.

Stade Velodrome er Frankrikes svar på Anfield når det kommer til å skape stemning på europacupkamper. John Arne Riise insisterer imidlertid på at han ikke vil la seg affisere av den brennhete stemningen på tribunene i kveld.

- Det kommer til å bli en fantastisk atmosfære på stadion, men det vil ikke affisere oss. Vi har vært så heldige å spille på noen store stadioner tidligere også, og stemningen borte mot Besiktas var jo helt av en annen verden. Tyrkerne hoppet opp og ned hele tiden, og skrek og sang gjennom hele kampen. Men det virket ikke inn på vårt spill den gangen heller, og vi hadde fortjent å vinne den kampen, uttaler sunnmøringen til liverpoolfc.tv.

- Marseille vil bli mye av det samme. De er lidenskapelige supportere og vet godt hvor mye denne kampen betyr. I tillegg er jo Liverpool berømte i Frankrike. Alle vil ønske å være tilstede på denne kampen og bidra til å sparke oss ut av turneringen. Men om jeg skulle vedde, så ville jeg ha satt pengene mine på Liverpool, fordi vår borteform er meget god, og vi har tidligere bevist at vi er best når vi er nødt til å vinne. Da pleier vi å klare det. Spesielt i Champions League.

- Det har vært så mange kamper hvor folk har forventet at vi skulle ryke ut, men vi har klart å snudd det i vår favør. Jeg tror det vil skje igjen.