Riise håper på langtidskontrakt

John Arne Riise ønsker å skrive ny kontrakt med Liverpool, og håper å bli på Merseyside karrieren ut. Maldini skadefri til finalen. Ancelotti håper Gerrard spiller sentralt.

John Arne Riise har to år igjen av sin Liverpool-kontrakt, og nå sier sunnmøringen til VG at han ønsker seg en ny langtidsavtale med Anfield-klubben.

- Det er ikke noe stress. Jeg har to år igjen av avtalen min. Men sist jeg forlenget gjorde jeg det 18 måneder før den gikk ut. Og jeg vil sikre fremtiden min, sier Riise til dagens VG.

26-åringen har gitt sin agent beskjed om å innlede forhandlinger med Liverpool-ledelsen, og håpet er en langtidsavtale som binder ham til de røde i mange år.

- Jeg vil spille for Liverpool ut karrieren, sier Riise.

Men de amerikanske eierne prioriterer foreløpig å sikre seg nye kontakter med spillere som Steven Gerrard, Jamie Carragher, Jose Reina, Xabi Alonso og Steve Finnan - noe Riise har full forståelse for.

Maldini er skadefri
AC Milans veteran Paolo Maldini har erklært seg selv skadefri og i stand til å spille Champions League-finalen mot Liverpool om ni dager. Venstrebacken spilte for første gang på fire kamper da hans lag måtte nøye seg med 1-1 mot Catania i går.

Maldini har slitt med en kneskade, men kjente ingen smerter i løpet av de 65 minuttene han fikk på banen i går.

- Jeg føler meg i fin form, og kneet er bra. Jeg er optimist og tror jeg vil spille i Aten. Jeg er skikkelig motivert for den kampen, uttalte Maldini til italiensk presse etter gårsdagens kamp.

Ancelotti håper Gerrard spiller sentralt
Med gårsdagens uavgjorte resultat mot Catania sikret AC Milan seg en plass blant de fire beste i Serie A, og dermed er de også sikret kvalifisering til neste års Champions League om de skulle tape finalen i Aten. Dermed blir lørdagens kamp mot Udinese betydningsløs for italienerne, som nå kan konsentrere seg helt og fullt om finalen mot Liverpool i Hellas.

- Vi kjenner godt til måten Liverpool spiller på, og de kan si det samme om oss. Når Steven Gerrard spiller sentralt på midtbanen er Liverpool ikke fullt så solide i midten. Når han spiller til høyre og Xabi Alonso spiller i midten, er de mye vanskeligere å trenge igjennom. Jeg håper derfor vi møter et Liverpool-lag der Gerrard spiller sentralt, sier Milan-manageren til italiensk presse, og innleder dermed det taktiske spillet frem mot finalen.

Liverbirds Farsund stiftes i dag
Etter modell fra Liverbirds Ålesund er Liverbirds Farsund på trappene. Første møte blir i kveld kl 20.00 på Pakkhuset i Farsund. Liverbirds Farsund blir startet fordi interessen for LFC er veldig stor i sørlandsbyen, og med denne etableringen håper man at interessen blir enda større i Farsund og omegn. Alle som har lyst kan møte på Pakkhuset i kveld. Der vil man snakke om etableringen samt opplegg for Champions League-finalen.