Riise velger seg Agger som Årets Spiller

John Arne Riise mener at Daniel Agger har vært Liverpools beste spiller denne sesongen. Tre røde skal ut i EM-kvalik med England U19. Flere medaljer til finalelagene.

John Arne Riise hyller i dag Daniel Agger som Liverpools beste spiller denne sesongen. Sunnmøringen har blitt skikkelig imponert over danskens prestasjoner på banen for de røde, hvor han har formet en solid stopperduo sammen med Jamie Carragher.

- Jeg synes Daniel har vært briljant for oss denne sesongen. Han har funnet sin plass på laget og spilt så godt at han har gjort plassen til sin. Pepe Reina har også hatt en god sesong, men dersom jeg skal velge en ”Årets spiller” må det bli Daniel, sier Riise til liverpoolfc.tv.

- Jeg syntes kritikken han fikk etter den første semifinalen mot Chelsea var totalt uberettiget, da jeg syntes han spilte bra. På Anfield i returen viste han uansett hvilken kvalitetsspiller han er.

- Daniel er fortsatt bare ung, og han blir en stor spiller for oss i årene som kommer, avslutter venstrebacken.

Trio uttatt til EM-kval for England U19
Tre Liverpool-spillere er med i troppen som Brian Eastick har tatt ut til å representere England U19 i EM-kvalifiseringskamper mot Russland, Nederland og Tsjekkia på hjemmebane i perioden 15.-20.mai. Kampene spilles henholdsvis i Walsall, Coventry og Northampton. Det skal i denne såkalte eliterunden spilles om en plass i finalerunden i Østerrike.

Liverpool-spillerne som er plukket ut til å representere sitt land er Stephen Darby, Robbie Threlfall og Adam Hammill. De to førstnevnte var som kjent med på å vinne FA Youth Cup på Old Trafford for noen uker siden, mens Hammill er på utlån i Dunfermline.

Flere medaljer
Mens det har gått nedover med billettfordelingen, så har UEFA forbedret fordelingen av medaljer til finalelagene i Champions League. Antall medaljer til hvert lag er økt fra 25 til 30.