Riise vil vise fansen

John Arne Riise sier han vet at alle fans ikke har vært fornøyd med ham i det siste, men at han er innstilt på å slå tilbake. Juniorlaget i prestisjekamp mot Manchester United.

Hard kamp på venstresiden
John Arne Riise har ikke startet de to siste kampene for Liverpool, men vet at det er mange om beinet enten det er på venstrebacken eller venstre midtbane. Nå er nordmannen innstilt på å komme tilbake for fullt i en sesong hvor han ikke alltid har vært på sitt beste, og være en del av et Liverpool som nå virkelig har funnet scoringsformen.

- Før de to siste kampene spilte jeg i om lag de 10 som var før det, sier rødtoppen til Liverpools egen hjemmeside.

- Vi vet at det er slik det kommer til bli denne sesongen. Det dreier seg om konkurranse. Vi har så mange venstrebacker og venstrevinger at det nesten ikke er til å tro. Harry er i ferd med å komme i form og Fabio er også snart tilbake, slik at vi har tre venstrebacker og tre vinger. Da er det ikke lett å holde på plassen, men slik må det også være. Jeg tror at jeg kommer til å spille i mange kamper.

- Jeg syntes ikke jeg startet denne sesongen i min beste form. Jeg manglet selvtillit og var ikke i toppform, men i de seks eller sju siste kampene før landslagsoppholdet følte jeg meg veldig bra. Jeg følte at jeg hadde fått tilbake styrken og aggresjonen.

- Jeg vet at en del fans har vært frustrerte over meg, men det er slik som kan skje. Jeg må greie å snu dette, og forhåpentligvis kan jeg starte på søndag. Fansen vet at jeg prøver 110 % når jeg er ute på banen, selv om det ikke skulle se slik ut. Jeg har gitt dem gleder før og forhåpentligvis kan jeg gjøre det igjen.

- Bolton har store og sterke spillere og vi må stå opp mot det. Jeg ser fram til det fordi det vil være en kamp etter mitt hjerte. Jeg liker å kunne gå av banen med følelsen av smerte og trøtthet, siden du har vært involvert i mange taklinger.

- Vi har vært kompakte i det siste, og spiller som et lag. Samtidig har vi begynt å ta vare på sjansene våre. Jeg synes vi har spilt bra hele sesongen, men vi har hatt problemer med å score mål. Det er forskjellen.


Gjentagelse av cupfinalen
Liverpools U18 lag spiller i morgen borte mot Manchester United, som er en reprise på forrige sesongs cupfinale, hvor de helrøde til slutt vant på straffespark.

Elevene til Hugh McAuley har scoret mye denne sesongen, men måtte tåle 0-3 mot Manchester City i siste kamp, noe man nå håper å rette opp.

- Det var skuffende å tape 3-0 på hjemmebane i siste kamp, men vi har kommet over det nå og håper å rette det opp mot United, bekrefter trener McAuley.

- Det er alltid en innsatsfylt kamp mot United og våre gutter ser fram til det.

- Vi har gjort det greit denne sesongen, men et er alltid ting du kan gjøre bedre. Forhåpentligvis vil vi utvikle oss enda mer videre utover i sesongen.