Robbie gjør skotte av seg

Robbie Fowler kan være på vei til den skotske gigantklubben Celtic, etter at han avslutter sin karriere for Liverpool med ligakamp mot Charlton og finale i Aten.

Ikke uventet ble det denne uka klart at Robbie Fowler ikke får noen ny kontrakt med Liverpool FC.  Scoringslegenden fikk et ekstra år sist sommer etter et bra comeback siden han kom fra Manchester City i januar 2006.  Rafael Benitez var imidlertid ikke villig til å forlenge kontrakten, etter et år hvor 32-åringen har måttet være i skyggen av de andre angriperne Kuyt, Crouch og Bellamy.

Etter det liverpool.no forstår har flere klubber kontaktet scouseren etter at det ble kjent at han tar farvel med sitt kjære The Kop i morgen.  Celtic er den store favoritten til å bli den nye klubben til Robbie, etter at veteranen allerede har vært i Glasgow for å se på forholdene.  Sammy Lee og Bolton skal også være interessert.

Kilder vi har vært i kontakt med mener imidlertid å vite at det trolig blir offentliggjort allerede i løpet av denne helgen at Fowler fra og med neste sesong spiller i den grønne og hvite trøya til Celtic.