Rød landskampkveld

John Arne Riise og Steven Gerrard er to av flere Liverpool-spillere på en rød landskampkveld. Fem Liverpool-spillere spilte U-landskamper i går.

Først ute er Steve Finnan, Craig Bellamy og Mark Gonzalez. Steve og Craig braker sammen når Irland og Wales møtes i Dublin. Kampen starter klokken 16, og går på NRK1.

Mark spiller privatlandskamp for Chile mot Brasil i Göteborg, en kamp som overføres på TV4. Sendingen her starter klokken 15,30.

Utlånsspiller Djibril Cisse og Frankrike møter Litauen på bortebane i ettermiddag. Eurosport sender kampen 17.45.

Steven Gerrard og Jamie Carragher er med overveiende sannsynlighet med fra start når England spiller den viktige bortekampen mot Israel i Tel Aviv. I tillegg sitter utlånsspiller Scott Carson på benken. Sendingen på Sky Sports starter halv sju, kampen starter halv åtte, mens BBC1 sender høydepunkter fra kampen en halv time før midnatt.

Halv åtte starter også TV2s sending fra Ullevaal, der Norge og John Arne Riise møter Bosnia-Hercegovina. Selve kampen starter 20,05.

Den rekker akkurat å bli ferdig i tide til et nytt, rødt høydepunkt. Daniel Agger og Danmark møter Xabi Alonso og Pepe Reina og Spania på Santiago Bernabeu i Madrid. NRK2 er stedet for norske TV-seere. Sendingen starter 21.55.

Viser ellers til liverpool.no sin TV-oversikt over "røde" landskamper.

Av ikke fjersynsoverførte kamper, møter Dirk Kuyt og Nederland Romania i Rotterdam klokken 20.30. I morgen spiller Mali og Mohamed Lamine "Momo" Sissoko kamp mot Benin hjemme i Banako. Dette er en kvalifiseringskamp til den afrikanske cupen.

U-spillere i landskamper
Flere av Liverpools U-spillere var i aksjon i går. Laurence Gaughan spilte hele kampen, mens Shane O`Connor og Michael Collins ble byttet ut i pausen i Irlands U17-kamp mot Hellas. Irland vant 1-0 og spiller ren gruppefinale mot Tyskland på mandag om en plass i EM-sluttspillet.

Besian Idrizaj scoret ett mål på straffespark for Østerrike U20 mot Tyskland i Wiener Neustadt. Østerrike tapte til slutt 2-5 i firenasjonersturneringen. Idrizaj, som er lånt ut til Luton, ble byttet ut i siste spilleminutt. Østerrike spiller mot Sveits på tirsdag.

Nederland U19 og Jordy Brouwer spilte 1-1 mot Skottland og Ryan Flynn i Werkendam i en privatlandskamp. Brouwer kom inn i det 60. minutt, mens det ikke har lyktes oss å få greie på hvor delaktig Flynn var i kampen. Sverige U17 og Astrit Ajdarevic skal spille mot Polen, mens Nabil El Zhar og Marokko U21 skal møte Rwanda i Kigali i en OL-kvalifiseringskamp i dag.

Utlånsspillere i ligaoppgjør
David Martin og Godwin Antwi og Accrington Stanley spiller hjemme mot Hereford i League Two i dag, mens Miki Roque og Oldham i League One spiller bortekamp mot Brentford i morgen.