Roque ser fram til opprykkskamp

Mike Roque gleder seg til forsøket med å bidra til å få Oldham opp i The Championship. Intervju med Tom Hicks i kveld. Reservene spiller mot Blackburn.

Utfordring for allrounder
Mike Roque er en av et knippe unggutter som Liverpool denne måneden har lånt ut til ligaklubber.  Sammen med lagkameratene Danny Guthrie, Godwin Antwi, Lee Peltier og Besian Idrizaj skal den allsidige spanjolen skaffe seg erfaring gjennom førstelagspill.  Mike skal prøve å hjelpe Oldham på veien mot opprykk fra League 1.  Laget fra Boundary Park er for øyeblikket på 5.plass og blant de lagene som ligger an til play-off for å komme med i neste års The Championship.

I et intervju med hjemmesiden til Oldham understreker Roque, som denne sesongen fikk noen minutter i Champions League mot Galatasaray, at han ser fram til utfordringen.

- For å være ærlig visste jeg lite om ligaene utenfor Premier League før jeg kom til England, men jeg har nå hørt om hvor tøft og fysisk hardt det kan være. 

- Jeg har hatt min første treningsøkt under John Sheridan, og han er en hyggelig kar og mine nye lagkamerater var også veldig hjelpsomme.  Det er en flott atmosfære i klubben.

- Det at jeg kunne debutere i Champions League som 18-åring var utrolig, siden mange spillere aldri får mulighet til å spille i en slik turnering.  Vi har noen veldig erfarne spillere som Jamie Carragher og Steven Gerrard, samtidig som jeg også følger de spanske spillerne.

- I Oldham sier det seg selv at opprykk er målet, og det er viktig at vi nå holder oss selv inne i den kampen.  Det at jeg kan være involvert for et lag som har sjansen til opprykk er flott.


Hicks på engelsk radio
Radiokanalen BBC 5 reklamerer med at de vil ha et intervju med en av Liverpools nye eiere, Tom Hicks, i et program som starter kl 20.00 i kveld.  Vi regner med å ha en oppsummering av intervjuet i løpet av kvelden.


Hjemmekamp for reservene
Med Liverpools spillertropp preget av landskamper og også mange utlånsspillere kan det bli et litt uvanlig reservelag som i kveld spiller hjemmekamp mot Blackburn i Wrexham.  Gjestene ligger som nr.3 i reserveligaen.