Rørt til tårer

Robbie Fowler kjempet mot tårene da han tok farvel med Anfield i går. 32-åringen vil være en naturlig kandidat som straffeskytter om finalen i Aten avgjøres fra ellevemeteren.

Robbie Fowler innrømmer i dag at han kjempet for å holde tårene tilbake da han forlot Anfields grønne gress for aller siste gang som Liverpool-spiller i går ettermiddag. 32-åringen gikk i garderoben akkompagnert av trampeklapp fra begge lags supportere etter en æresrunde rundt stadion etter gårsdagens kamp mot Charlton. Spissen var tydelig rørt over avskjeden som publikum ga ham.

- Under æresrunden, da supporterne taktfast ropte navnet mitt, strømmet følelsene på. Jeg gjorde mitt beste for å holde tilbake tårene, innrømmer Fowler til Liverpool Daily Post.

- Jeg skulle ønske jeg kunne ha scoret i min siste kamp på Anfield, men det er ikke alt som går etter planen i fotball. Jeg prøvde å ikke bli for revet med av stemningen og følelsene. Jeg syntes jeg kom greit fra det, legger han til.

- Manageren har behandlet meg fantastisk, og jeg ønsker å takke ham fordi han hentet meg tilbake til Liverpool. Jeg vet han tok meg av banen fordi jeg skulle få en flott ovasjon fra tribunene. Om jeg fortsatt hadde vært på banen ville jeg ha tatt straffesparket, men vi hadde bare litt uflaks med timingen.

- Jeg fikk ikke tatt et skikkelig farvel med publikum da jeg dro til Leeds, så jeg er glad jeg fikk gjort det denne gangen. Jeg skulle ønske jeg fikk fortsette i klubben, men alle gode ting har sin ende. Nå har jeg fått takket manageren og fansen som har vært fantastiske mot meg, slår scouseren fast.

På spørsmål om sin fotballfremtid, uttalte Fowler at han fortsatt ikke hadde mottatt noen tilbud fra andre klubber.

- Jeg har ikke mottatt noen tilbud ennå, og jeg har en kamp igjen med Liverpool. Jeg bekymrer meg ikke så mye for fremtiden akkurat nå. Jeg fokuserer kun på Champions League-finalen. Den har prioritet nå. Jeg har ikke engang tenkt på fremtiden. Neste kamp vil være enormt viktig for oss, og jeg ønsker kun å konsentrere meg om den. Hva som skjer etter den tid, får vi ta da.

- Jeg tror mange vil få det tøft om finalen mot Milan nok en gang må avgjøres på straffespark, men så lenge Liverpool vinner vil vi være glade alle sammen, avslutter Fowler.

Liverpool-legenden vet nok at han vil være høyaktuell til å ta det siste straffesparket for de røde om et slikt scenario skulle oppstå.