RTK sommerfest i Oslo

Vi minner om stor Liverpoolfest med besøk av sentrale personer fra RTK i Oslo i dag. Man får kjøpt billett ved inngangen.

Det er Wools-boy, Olav Rosvold, som står bak dette arrangementet. Til Liverpool.no sier at han det i flere år har vært en drøm å arrangere en slik fest i Norge.

- Jeg har snakket med mange om å lage en skikkelig fest med fokus på supporterne og miljøet blant den harde kjernen rundt klubben. Dette blir derfor ikke noe "tradisjonell supporterfest" - men med sterkt mannskap fra Liverpool håper jeg oppslutningen blir stor - og at folk kjenner sin besøkelsestid.

Arrangementet på Rockefeller lørdag 2. juni har foreløpig følgende program:

- 14.00 til 17.00:  Info om RTK
- 20.00 til 03.00:  Hovedarrangement med DJ opptreden av Pete Hooton (ex Farm), hvor det vil bli spilt musikk fra L`pool by.

Organisert singsong fra scenen med Hooton, Stepen "Mono" Monaghan og John Garner. De 2 sistnevnte fra RTK komiteen. Muligens kommer også andre fra musikkmiljøet i byen og kanskje også John Mackin og Kevin Sampson. Flere Scousere er på vei over for å delta som gjester. Ian McNabb (tidligere bandmedlem i The Waterboys) er klar. Ian vil spille live musikk (akustisk gitar).

- Norge v Malta vises i sidelokale (for spesielt interesserte!)

NB: DET BLIR MULIGHETER TIL Å KJØPE BILLETTER BÅDE UNDER SUPPORTERKLKUBBENS ÅRSMØTE FREDAG OG VED INNGANGEN PÅ ROCKEFELLER LØRDAG. 

Aldersgrense 18 år, spritservering i enkelte barer. 0,4 l øl kr. 49,- (Normalpris 54,-).
Dem som evt. trenger hotellrom, kan notere det i mailen, da det jobbes med å få en spesialpris.

Pris: kr 250 kr,-
Påmelding ved å sende Olav Rosvold mail med navn og adresse til [email protected]
Betaling skjer til kontonr 3705 11 65722 (Sparebanken Sogn og Fjordane).

NB! De som kjenner Olav personlig kan ta direkte kontakt på telefon eller e-mail.

Linker:
RTK (hjemmeside)
RTK på Official Site