Rutinert reservelag

Liverpool stiller med et uvanlig rutinert reservelag i kveld, hvor bl.a. Dudek, Arbeloa, Mascherano, Pennant, Zenden, Aurelio og Fowler får matchtrening mot et ungt Blackburn.

Med en rekke junior- og seniorspillere opptatt med landslag, i tillegg til at en håndfull reservelagspillere også har gått på utlån de siste ukene, er det et uvanlig erfarent reservelag som møter Blackburn i Wrexham i kveld.

Hele syv av hva en må kalle seniorspiller spiller fra start, i tillegg til unggutter som Emiliano Insua, Jack Hobbs og Craig Lindfield.  Hobbs har for øvrig fått æren av å være kaptein på et lag med bl.a. veteraner som Jerzy Dudek og Robbie Fowler.  Avspark på Racecourse Ground er kl 20.00.

Liverpools lag:  Jerzy Dudek, Alvaro Arbeloa, Jack Hobbs, Gabriel Paletta, Emiliano Insua; Jermaine Pennant, Javier Mascherano, Bodewijn Zenden, Fabio Aurelio; Robbie Fowler, Craig Lindfield.

Reserver:  Daniele Padelli, Stephen Darby, Robbie Threlfall, Ronald Huth, Paul Anderson.

Blackburn på sin side spiller med et ungt mannskap i Wrexham.

Blackburn:  Fielding, Bateson, King, Stopforth, Winnard, Pezzoni, Judge, O'Keefe, Barker, De Vita, Woods. Subs: Arestidou, Haworth, Patterson, O'Connor, Tsoumou.