Sami scoret i jubileumskampen

Hyypiä spilte kamp nr.400. Gammel kjenning dømmer tirsdagens semifinale. Trøyenummer for Insua og Hobbs. Klubber i Premier League vil ha Djibril Cissé.

Sami nr.25
Sami Hyypiä spilte kamp nr.400 for Liverpool på lørdag mot Portsmouth.  Finnen scoret sitt mål nr.29 på Fratton Park og hadde en god kamp, til tross for at det ble tap.

Med 400 førstelagskamper er Sami Hyypiä nr. 25 på listen over de som har spilt flest ganger for Liverpool FC gjennom tidene.


Spansk dommer
Manuell Gonzalez, som dømte finalen i Istanbul, skal være dommer i semifinalen mellom Liverpool og Chelsea på tirsdag.


Nr 46 og 48
Emiliano Insua debuterte for Liverpool i går mot Portsmouth, da venstrebacken kunne løpe ut med nummer 48 på ryggen.  Jack Hobbs var på benken uten å få spille, og den høye engelskmannen har fått tildelt nummer 46.


Ryktebørsen
Fra ryktene i de kulørte engelske søndagsavisene kan vi ta med at News of the World siterer Djibril Cissé på at ”jeg har hatt en god sesong i Marseille og scoret ti mål siden januar, noe som viser at jeg er helt frisk og tilbake i form etter mitt benbrudd.  Jeg vil gjerne tilbake til Liverpool for å spille, men fire andre klubber i Premier League har også gjort henvendelser.”

Sunday People hevder at Liverpool er favoritt foran Chelsea til å sikre seg den unge landslagsforsvareren Micah Richards, som til daglig spiller i Manchester City.