Sami spilte for sin fremtid

Sami Hyypiä sier at han ønsker å fortsatt være i Liverpool FC, og at det var en motivasjon foran kampen mot Portsmouth. Finnan roser den store finnen. Carson årets spiller.

- Vi ønsket å vinne
Sami Hyypiä har tidligere antydet at han kan komme til å vurdere sin fremtid i Liverpool FC, dersom Rafa Benitez ikke gir ham positive signaler etter en sesong hvor finnen har fått langt mindre spilletid som følge av at Daniel Agger er blitt et førstevalg. 

Sami spilte sin kamp nr.400 mot Portsmouth på lørdag, og finnen sier at han var motivert på å vise at han fortsatt kan ha en fremtid på Anfield.

- Jeg var veldig tent foran kampen, sier Hyypiä.  – Jeg har ikke spilt regelmessig på laget, slik at dette var en sjanse for meg til å vise at jeg fortsatt hører hjemme i klubben.

- Det skal imidlertid ikke mer til enn at noen få ikke har den rette innstillingen fra start, og laget spiller ikke bra.  Jeg var glad for å score, men du kan ikke være fornøyd etter å ha tapt.

- De to semifinalene er mye viktigere enn denne kampen var, men vi ønsket likevel å vinne og jeg tror ikke manageren tok ut et lag som han trodde ville tape.

- Dette var ikke et tegn på manglende respekt overfor Portsmouth, men det er slik det er og jeg er sikker på at de spillerne som var igjen hjemme vil ha satt pris på en hvil.  De vil nå være topp tente til tirsdag.

Steve Finnan er blant dem som roser Sami Hyypia, etter at den storvokste midtstopperen nå er nr.25 på listen over de som har spilt flest kamper i Liverpool FC.

- Sami har i noen uker nevnt at han var nær ved å få kamp nr 400 for Liverpool, gliser Finnan.  – Det er fantastisk for ham og det at han som utlending kommer inn og spiller så mange kamper for en klubb som Liverpool viser hvor god en spiller han er.  Han har vært briljant for Liverpool og for meg er han en av de beste midtstopperne som har spilt i Premier League.

- Han er en førsteklasses forsvarer, han er god med begge bein og han har scoret noen viktige mål for oss.  Sami har alt som en midtstopper skal ha og har vært en flott tjener for denne klubben.  Forhåpentligvis har han fortsatt en del kamper igjen å spille for oss.


Carson best i Charlton
Scott Carson har blitt stemt fram av fansen i Charlton som deres ”Årets Spiller”, foran toppscorer Darren Bent.  Carson er i ferd med å fullføre et år på utlån til London-klubben.