Selvsikker Crouch

Liverpools lange angriper mener de røde ligger an til å få en god andre halvdel av sesongen, men at en vanskelig oppgave venter mot Bolton på søndag.

Peter Crouch scoret et nytt mål i Champions League mot Porto på onsdag. I Ligaen har imidlertid den populære engelskmannen kommet bak i spisskøen til Rafael Benitez. Crouchy har bare startet to kamper, og er foreløpig uten scoring så langt i denne ligasesongen. Med Dirk Kuyt som partner til Fernando Torres sist helg mot Newcastle, og Andriy Voronin som rekkekamerat til spanjolen mot Porto, vil Peter håpe at alle gode ting er tre mot Bolton og at han en sjelden gang kan spille fra avspark i Premier League.

- Ting begynner å falle på plass for Liverpool nå, mener Crouch selv. - Åtte mål mot Besiktas, fire mot Porto, tre mot Newcastle, og to mot Fulham.

- Vi har selvtillit for øyeblikket, slik at jeg er sikker på at vi vil få en god andre halvdel av sesongen.

- Vi er ubeseiret i ligaen. En må huske på det når folk sier at vi har kommet tregt i gang. Det er riktig at vi ikke hadde noen god start ute i Europa, men vi har altså ikke tapt i ligaen og vi må fortsette slik.

- Bolton vil bli vanskelig. De har nettopp hatt et fantastisk resultat mot Manchester United, og ikke mange lag er i stand til det. De har derfor selvtillit og du vet at de vil gi hundre prosent. Vi må bare sørge for å holde fokus og gjøre den jobben vi skal gjøre.