Selvsikker Pennant ser framover

Jermaine Pennant er høyt oppe etter fulltrefferen mot Chelsea. £1.5M for Stephen Warnock. Reservene spiller lokaloppgjør mot Everton i kveld.

Rafa: - Pennant må bli mer egoistisk
Jermaine Pennant var ikke snau da han åpnet sin målkonto for Liverpool FC.  Høyrevingen fikk stjernetreff da han på halvspretten banken ballen inn via tverrliggeren, og sørget for 2-0 mot Chelsea.  Både spiller og manager er fornøyd over at sommerens nyervervelse nå endelig ser ut til å komme i gang for alvor i den helrøde drakta.

- Jeg føler meg mye mer etablert på Anfield nå, bekrefter Jermaine.  – Jeg føler meg mer komfortabel og føler at jeg er i ferd med å motbevise folk, men manageren har hele tiden sagt at han har tro på meg.

- Det er alltid et stort øyeblikk å score ditt første mål for Liverpool, men å gjøre det mot Chelsea og på denne måten var toppen av kransekaka.

- Det var på høy tid og jeg begynte å bli frustrert over at jeg ikke hadde scoret.  En kunne se på min feiring hva det betydde for meg.

- Han har spilt virkelig bra, er hva Rafael Benitez mener om innsatsen til Pennant de siste ukene.  – Han scoret et fantastisk mål på lørdag og arbeidet virkelig hardt mot Ashley Cole.  Jeg har snakket til ham før og fortalt ham at han må score mer.  Han må bli mer egoistisk, i situasjoner hvor han av og til heller prøver å være nest sist på ballen.  Han har mye kvalitet.


67 kamper for Warnock
Ifølge britiske medier er overgangssummen på Stephen Warnocks salg til Blackburn på £1.5M.  25-åringen valgte å prøve seg på Ewood Park etter lite spilletid for Liverpool denne sesongen.  Samtidig gikk altså Lucas Neill til West Ham istedenfor Anfield.

Stephen Warnock spilte 46 kamper fra start og 21 som innbytter etter at han tidlig fikk tillit av Rafael Benitez i 2004-05 sesongen.  27+13 av disse kampene var i Premier League.  Han scoret sitt eneste mål, foran The Kop, da Liverpool vant 5-1 over Fulham mot slutten av 2005-06.

Warnock var en ærlig spiller som til tross for tre benbrudd i ung alder greide å komme tilbake og være den siste fra klubbens ungdomsakademi som kunne hevde seg nokså regelmessig på førstelaget.  Han greide imidlertid aldri helt å frata John Arne Riise plassen på venstrebacken.  Både klubb og spiller var derfor enige om at det var best at han kom seg et sted hvor han ville få muligheter til mer spilletid.

Liverpool.no ønsker sympatiske Stephen Warnock lykke til i Blackburn Rovers.



Liverpool v Everton i Wrexham

Reservene spiller sitt mini-derby mot den blå naboen i kveld.  Vi forventer å kunne bringe lagoppstillingen utpå ettermiddagen.  En mann som Mark Gonzalez kan bli gitt spilletid etter sitt skadeopphold, og kanskje kan det også være aktuelt for Bolo Zenden å gjøre et ”comeback”.