Sett RØDfarge på byen din!

Liverpool FC er igjen klar for Champions League finale og vi oppfordrer alle røde til å farge byen sin rød den 23. mai. Det kan også lønne seg. Vi belønner de beste oppleggene.

The Kop skremte igjen vannet av en viss portugiser og resten av laget hans. Det viser uttalelsene hans etter kampen i all tydelighet. En ny Chelsea-skalp i beltet til Rafa, og en ny Champions League finale booket.

Det forplikter!

Den røde horden er kjent for å mobilisere til de store kveldene i E-Cupen, og gjorde det igjen tirsdag kveld. Derfor oppfordrer Supporterklubben alle her hjemme til å gjøre det samme den 23. mai.

Derfor: Begynn og planlegg fest allerede nå. Gå sammen og lag en ”komité” og kontakt passende utested for arrangement og opplegg. Lag en skikkelig ramme rundt denne kveld – en fest for supportere og av supportere. Ikke vent på at andre skal gjøre arbeidet for deg – begynn allerede i dag!

Vinn tur til Liverpool
Supporterklubben ønsker å belønne det beste opplegget med en tur til Liverpool neste sesong. Det vanker også to Liverpool-trøyer som ”trøstepremie” til de nestbeste.

Dette må du gjøre: Etter at du/dere har opplegget i boks kontakter du oss om tid, sted og hvis det blir noe spesielt arrangement rundt kvelden. Vi kommer til å legge ut en oppdatert side på www.liverpool.no med de forskjellige arrangementene rundt omkring i landet som planlegges til finale.  

Etter kampen sender du oss tekst, bilder, videosnutter, etc og så vil styret vurdere hvem som ”vant festen” – win or loose!
Kriteriene er ikke at du skal lage den største festen. Vi kommer til å legge vekt på rammene rundt kvelden, originalitet og at det blir et arrangement som står i klubbens ånd i henhold til tradisjoner og verdier.

Send info om ditt/deres arrangement til: [email protected]

Her sender du også tekst, bilder, etc etter kampen med beskrivelse av kvelden.

Farg byen din RØD 23. mai!

PS: Det blir stor supporterfest sentralt i Oslo – mer info kommer om dette!