Shevchenko ute for Chelsea

Andriy Shevchenko er ikke med i troppen til Chelsea, i tillegg til Carvalho og Ballack, men Robben er tilbake. – Vi må være bedre i angrep, sier Xabi Alonso.

Chelsea har offentliggjort sin tropp til morgendagens storoppgjør på Anfield, og i tillegg til allerede skadede Carvalho og Ballack vil heller ikke Andriy Shevchenko bli spilleklar.  Derimot er Arjen Robben tilbake etter et opphold,

Troppen til Chelsea:  Cech, Cudicini, Hilario, A. Cole, Makelele, Essien, Lampard, Boulahrouz, J. Cole, Drogba, Mikel, Geremi, Robben, Bridge, Diarra, Ferreira, Kalou, Wright-Phillips, Terry og Morais.

Xabi Alonso sier foran den mye omtalte semifinalen at hans lag nå må løfte seg, og ikke minst angripe bedre enn hva som var tilfellet under den første kampen på Stamford Bridge.

- Det å spille på Anfield på en kveld i E-Cupen er alltid noe spesielt, og forhåpentligvis vil det gi oss det løftet og den energien som skal til for å vinne.

- Dette er en enorm kamp.  Vi er hundre prosent fokuserte og har selvtillit.  Vi gjorde noen feil i den første kampen og var veldig skuffet over måten vi spilte på siden vi ikke gjorde nok framover på banen.

- Vi vet at vi må være bedre offensivt nå.  Vi må score, men det er også viktig at vi ikke slipper inn et mål.  Vi har tro på at vi vil score to mål mot dem.

- Chelsea leder 1-0 slik at de er favoritter.  Vi vet imidlertid hva vi må gjøre og vi behøver ingen motivasjon så nærme en finale i Champions League.  Jeg mener at vi nå har et bedre lag enn i 2005, men vi er nødt til å bevise det på tirsdag kveld.