Sissoko linkes til Juventus

Italiensk avis hevder at Juventus har lagt inn et bud på £10M for Mohamed Sissoko. Hauge sier at Liverpool er interessert i Gamsten. Fulham vil fortsatt ha Carson. Lucas Leiva uttatt til U20-VM.

Den italienske avisen Corriere dello Sport kjører i dag førstesideoppslag på at Juventus ønsker seg Mohamed Sissoko. Den italienske klubben skal være villig til å betale £10M for den unge midtbanespilleren, og avisen hevder til og med at Juventus allerede har blitt enig med afrikaneren om de personlige betingelsene.

En annen italiensk klubb, Fiorentina, har også blitt linket til Sissoko den siste tiden.

Hauge hevder at flere klubber vil ha Gamsten
Agent Rune Hauge hevder at både Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal og Tottenham viser interesse for hans klient, Morten Gamst Pedersen.

-  Alle de fem største følger situasjonen til Morten, bekrefter Hauge til Dagbladet.

-
Vi er i kontakt med disse klubbene. Morten spiller i en spesiell posisjon som venstrekant, og han kan være like god i både 4-3-3 og 4-4-2. De beste har muligens plass til folk i hans posisjon, og vi vil også se liknende spillertyper forlate de samme klubbene de neste ukene, sier Hauge.

Morten Gamst Pedersen vil ikke si veldig mye om situasjonen:

- Jeg må forholde meg til et tilbud når det kommer, sier Gamsten til Dagbladet.

Den 25 år gamle nordmannen skal ha en klausul i kontrakten med Blackburn som gjør han spesielt attraktiv på transfermarkedet, om vi skal tro skysports.com.

Fulham har ikke gitt opp Carson
Fulham-manager Lawrie Sanchez skal fortsatt være ivrig etter å sikre seg Liverpools reservekeeper Scott Carson foran neste sesong. Han skal ha tatt kontakt med Liverpool angående 21-åringen, og i dagens Mirror antydes det at London-klubben skal være villig til å bla opp £3M for sisteskansen.

Carson ble som kjent lånt ut til Charlton hele forrige sesong, og må nok finne seg i å være andrevalg på Anfield etter Jose Reina også kommende sesong.

Lucas i troppen til U20-VM
Liverpools ferskeste rekrutt, Lucas Pezzini Leiva, er tatt med i Brasil sin tropp til U20-VM. Mesterskapet spilles i Canada i perioden 30.juni – 22.juli.