Sissoko slapp med skrekken

Malis spillere ble angrepet av illsinte Togo-fans, men det virker som Momo Sissoko har sluppet fra tumultene uten å ha blitt skadet. Riise ønsker å bli i LFC, mens Carew ønsker han velkommen til Villa.

Mohamed Sissoko slapp med skrekken etter at Malis spillere ble angrepet av rasende Togo-fans etter at Sissoko & co vant 2-0 borte mot Togo fredag kveld. Nederlaget sendte nemlig Togo ut av Afrikamesterskapet til vinteren, og det fikk tilskuerne til å se rødt. To av Mali sine spillere ble skadd i tumultene etter kampslutt, da Togo-supporterne gikk amok.

Dagbladet siterer i dag Mali sin trener på at det var blod overalt i garderoben etterpå. Mamadi Sidibe skal ha blitt slått med et håndvåpen, og har fått en hevelse på armen, mens Frederic Kanoute ble slått med et belte. Begge disse spillerne skal ha fått medisinsk behandling etter episiodene, men skal ikke være hardt skadd.

Riise vil bli i Liverpool
John Arne Riise ønsker å fortsette karrieren i Liverpool, trass i at han stadig vekk blir linket til Aston Villa.

- Jeg spiller for en toppklubb, og vil bli der jeg er, uttalte han til Dagbladet.no før helgen.

Landslagskompis John Carew tror imidlertid at mulighetene er gode for at Riise havner på Villa Park under overgangsvindet i januar.

- Det virker som om John Arne har lyst selv, så jeg skjønner ikke hvorfor ikke. Det er en mulighet for det. Han hadde passet veldig bra i Villa, så det ser jeg bare på som kjempepositivt, sier Carew til Dagbladet.no.