Sjefen glad Gerrard er tilbake

Rafael Benitez mener Steven Gerrard er på vei tilbake til toppformen.

Liverpools kaptein har til gode å vise storformen denne sesongen. I de siste kampene har det imidlertid vært bedring, og alle røde ønsker nå å se Stevie spille slik vi vet han kan, og slik han gjør når han som rød kaptein er en av verdens aller beste spillere.

- Nå har Gerrard fått tilbake selvtilliten. Når han har den så spiller han bra, og Liverpool spiller bra. Han var skadet da han måtte spille for England. Han var helten for landslaget av den grunn, men det er ikke enkelt å spille flere kamper på rad når man ikke er i form.

- Alle presset ham til å gjøre det bra for landet sitt og til å spille to kamper på rad. Det er ikke enkelt under slike forhold. Det har hatt en effekt på ham siden.

- Vi har savnet de sugende løpende fra midtbanen og inn i boksen, og nå gjør han det. Han har selvtilliten til å gjøre det og det betyr at laget gjør det bra.

Rafa understreker hvordan Liverpool er avhengig av at Gerrard som kaptein går foran i kampene. Formen til kapteinen påvirker alle andre i klubben.

- Steven spiller bra nå, han er tilbake i form. I de tre siste kampene har han vært mye, mye bedre. Han har scoret i alle tre kampene, og vi begynner nå å høste fruktene av hans tilbakevendende form.

- Han har vært utgjort forskjellen i laget vårt. Det gir alle mer selvtillit, de vet at når vi er i problem, så kan Gerrard score eller gjøre en viktig takling. For oss er det viktig. Når vi har spillere som Alonso, Mascherano, Agger og Sissoko og alle er i form og spiller bra, sammen med Gerrard, da kan vi slå hvem som helst.