Skade kan ødelegge Dudek-avskjed

Liverpools polske keeper er i fare for å måtte stå over søndagens kamp mot Charlton på Anfield. Fowler konsentrerer seg om årets to gjenværende kamper.

Jerzy Dudeks kontrakt går som kjent ut i sommer, og polakken har sagt at han ikke akter å skrive under på en ny. Med førstekeeper Pepe Reina ute med skade, var alt klart for et følelsesladet farvel med The Kop for Dudek, som de aller fleste Liverpool-fans vil huske etter hans fantastiske innsats i Champions League-finalen 2005.

Rafa Benitez avslørte imidlertid i dag at 34-åringen sliter med å bli kvitt et problem som også hindret han i å delta i Fulham-kampen.

- Sissoko er ikke klar, Reina er skadet og det er muligens Dudek også. Det vil bli vanskelig for Jerzy å spille, sa Rafa til klubbens offisielle hjemmeside.

Hvis polakken skulle være så uheldig at han må stå over, vil det sannsynligvis være Daniele Padelli som vokter buret i sesongens siste seriekamp.


En legendes Liverpool-karriere nærmer seg slutten
Robbie Fowler takket i dag Liverpools supportere for støtten han har fått under sitt andre opphold i klubben. Samtidig benyttet han anledningen til å minne om at det gjenstår to kamper - som skal vinnes.

- Selvsagt blir Charlton-kampen spesiell for meg. Jeg vil imidlertid at alle skal vite at jeg er fullt fokusert på vinne det jeg ser på som to viktige kamper (Charlton og Milan).

- First vil jeg spille bra og forhåpentlig være delaktig i en seier, mot Charlton.
Så er det forberedelser til Champions League-finalen. Forhåpentligvis kan jeg også få noen minutter mot Milan, sa spilleren som er elsket av The Kop.

Liverpools nummer ni forteller også at han ikke har vurdert eventuelle muligheter for klubbskifte i sommer.

- Jeg vil også at folk skal vite at jeg ikke har tenkt noe over hva som skjer etter karrieren min som Liverpool-spiller.
Da manageren forklarte situasjonen for meg tidligere denne uken, kom det ikke som noen skikkelig overraskelse.

- Alle har sett hvilken fantastisk støtte jeg har fått fra supporterne her på Anfield. Jeg håper å kunne si takk på en verdig måte mot Charlton, sier spissen som av Anfield-publikumet populært er kalt ”Gud”.

Hva resten av sesongen angår, har Robbie disse ønskene:

- Hvis vi scorer noen mål mot Charlton, og vinner Champions League i Athen, vil det være en perfekt avslutning på sesongen.

Rafa Benitez har allerede bekreftet at Fowler spiller mot Charlton på søndag.