Skryter av debutant

Jamie Carragher snakker varmt om Englands debutant, David Nugent fra Preston North End. Ray Clemence snakker varmt om Englands talenter.

Som Scouser har Nugent funnet tonen med Liverpools to scousere, til tross for at Nugent er erklært Everton-fan. Nugent har i flere år markert seg på laget fra Deepdale. Nå håper han på plass i startelleveren mot Israel på lørdag. Han har overrasket sine nye lagkamerater.

-  Han virker som en normal scouser som ler mye og tuller mye. Det er slik vi liker det, sier Carragher til TheFA.com.

-  Nugent har hatt noen gode år i Preston og har hatt en strålende sesong. Jeg er sikker på at han en dag vil spille i Premiership. Det er stort for en unggutt å være den første Preston-spilleren siden Tom Finney, sier Carra.

Også Carragher håper på en plass i forsvaret mot Israel. Sannsynligvis blir det som venstreback i stedet for suspenderte Ashley Cole.

- Jeg har spilt venstreback før, men så lenge ingen vet hva laget blir, har jeg ikke så mye å si til det. Jeg håper å spille, så får vi se hvordan det blir.

Ifølge TheFA.com har Steven Gerrard kalt Cara for en av de beste forsvarsspillerne i verden, men Carra er ikke av typen som mister bakkekontakten av den grunn.

-  Jeg tror Steven var litt full da han sa det, sier Jamie, som ikke legger skjul å at slike kommentarer varmer.

Både Carragher og Gerrard forventer en fiendtlig atmosfære i Tel Aviv lørdag i en kamp engelskmennene må vinne etter 0-0 hjemme mot Makedonia og tap 2-0 borte mot Kroatia..

-  Det er hva alle spillerne forventer og bør se fram til. Forhåpentligvis føler de andre spillerne det samme, sier Carragher,

England kan imidlertid glede seg over at en av deres største stjerner, Bayern Münchens Owen Hargreaves er tilbake for fullt.

- Han er en fantastisk spiller og hadde et stort VM. Vi har savnet ham veldig og jeg håper at han vil vise hva han kan allerede i kampen mot Israel, sier Jamie Carragher.

Ray Clemence snakker varmt om Englands talenter

Liverpool-legende og tidligere engelsk landslagskeeper, Ray Clemence, snakker varmt om de engelske fotballtalentene. Som øverste sjef for spillerutvikling i England snakker Clemence spesielt varmt om U17-landslaget til England. Laget har for tiden ingen Liverpool-spillere på laget. De kjemper med Serbia, Azerbaidjan og Bosnia-Hercegovina varmt om en plass i en åttenasjonersturnering i Belgia fra 2. til 13. mai.

- Det drives godt i engelsk ungdomsarbeide for tiden. Ungguttene skoleres tidlig. Det er tøft for de yngste å komme inn på lagene og oppleve at utenlandske spillere står foran dem i køen, sier Clemence til UEFA.com.