Skuffelse for Hammill

God kamp av Adam Hammill da Dunfirmline tapte for Celtic i den skotske cupfinalen. Djibril Cissé ikke interessert i mindre klubber i England. To mål for Craig Bellamy.

Adam imponerte
Utlånte Adam Hammill var en av banens beste spiller i dagens skotske cupfinale.  Scouseren startet på høyrekanten, men ble flyttet over på venstre flanke et stykke ut i 2.omgang.  19-åringen hadde mange friske initiativ og slo en rekke farlige innlegg i en kamp hvor Dunfirmline var best før pause, men ikke orket å stå løpet inn.  Doumbe scoret seiersmålet for Celtic mot slutten av kampen.

Cissé fortsatt usikker
Djibril Cissé hadde et noe turbulent utlån til Marseilles sist sesong.  Etter en bra start , ble formen dårligere etter hvert og kritikken lot ikke vente på seg.  Franskmannen sier imidlertid at han fortsatt ikke er negativ til videre spill for klubben, men at hans fremtid nå først og fremst avhenger av hva Liverpool mener.  Den fargerike angriperen vil imidlertid ikke gå til hva han karakteriserer som ”mindre klubber” i engelsk fotball.

- Jeg sier til meg selv at jeg burde ha scoret mer denne sesongen, sier Cissé til L’Equipe.

- Noen spillere ville ha blitt frustrerte hvis de var i mitt sted, ikke minst da jeg ble satt på benken, men jeg kunne forstå det.  Faktisk ga det meg et løft.  Jeg ønsket å vise hva jeg dugde til.

- Innstillingen til fansen har forandret seg på en forbløffende mål, og det har jeg problemer med å forstå.  Det er ikke min stil å hate noen en dag for så å elske dem dagen etter, så jeg prøver å ikke tenke på det.  Jeg vil imidlertid ikke glemme at det såret min familie.

- Jeg er ikke tilbake på mitt beste fysisk, men jeg er nærme.  Det er synd at sesongen nå er slutt.  Det vil ikke være noe problem for meg å gå tilbake til Marseille, men det er ikke bare min avgjørelse.  Liverpool har det siste ordet.

- Aktuelt å gå til en mindre klubb i England?  Det vil ikke være et smart valg et år før Euro 2008.  Jeg har allerede mistet et EM og et VM.


Craig i scoringsform
Craig Bellamy utlignet to ganger i privatlandskampen mot New Zealand i Wrexham.  Waliserne greide imidlertid ikke bedre enn 2-2 i generalprøven foran EM-kampen mot Tsjekkia om en uke.