Smith og Ryan i Bury

James Smith og Jimmy Ryan skal trene med Bury i sommer, i håp om å sikre seg lånekontrakt med League Two-klubben. Liverpool ikke representert i Englands tropp til U17-VM.

Jay Smith (bildet) og Jimmy Ryan viser seg å være de to Liverpool-spillerne som skal trene med Bury i sommer. Dermed tar både Burys offisielle nettside og Bury Times feil når de påstår at duoen er to tenåringer som spiller på midtbanen.

Smith er nemlig født i 1985 og forsvarsspiller. 21-åringen var som kjent utlånt til skotske Ross County i andre halvdel av 2006/07, og er trolig lite aktuell for Rafas førstelagstropp selv om han fikk et innhopp i ligacupkampen mot Reading i fjor høst.

Når det gjelder Jimmy Ryan, så medfører det riktighet at han både er tenåring og midtbanespiller. Maghull-fødte Ryan er inne i sitt andre år ved Liverpools akademi, og fyller 19 år i september.

De to spillerne er ventet å spille i Burys treningskamp mot Altrincham på tirsdag, og kan gjennom godt spill her gjøre seg fortjent til et låneopphold i League Two-klubben.

Ingen røde på England i U17-VM
Ingen Liverpool-spillere er tatt med i Englands tropp til U17-VM i Korea i perioden 18.august – 9.september. Nathan Eccleston var trolig den akademispilleren som var nærmest å komme med, men han ble tydeligvis veid og funnet for lett.