Smith ønsker permanent overgang

James Smith er tilbake fra låneopphold i Stockport, men vil gjerne skrive under permanent. Finne kan bli joker for skaderammet Fulham. Burnley vil prøve å selge Cofie dyrt.

Forsvarer tilbake
James Smith er tilbake fra et låneopphold i Stockport, hvor han har startet ti ligakamper denne sesongen. Den allsidige forsvareren håper nå på en permanent overgang til klubben som ligger som nr.14 av 24 lag i League 2.

- Det har vært glimrende for meg har og jeg har virkelig trives, sier scouseren til Stockports hjemmeside.

- Det eneste skuffende er at mitt låneopphold nå er over. Jeg trodde jeg kunne bli her til januar, men det viste seg at jeg bare kunne utvide med 93 dager.

- Nå må jeg bare bite tennene sammen, vente til januar, og se hva som skjer. Jeg er på utkikk etter en permanent overgang og siden jeg likte meg her kan jeg ikke se noen grunn til av vi ikke kan komme til enighet.


Kuqi kan få spissrolle på Anfield
Den rutinerte og bereiste målscoreren Shefki Kuqi imponerte da han spilte den siste halvtimen for Fulham, mot Reading, sist helg. Den kraftige finnen er på utlån fra Crystal Palace, og ble hentet inn etter at Brian McBride ble skadet. Nå skal manager Lawrie Sanchez seriøst vurdere å benytte Kuqi på topp i lørdagens kamp mot Liverpool.

- Hvis en er ærlig, så var Shefki et stykke bak i spisskøen, sier Sanchez. - Vi har mange gode angripere her og det er vanskelig å få en plass i angrepet, og når du kommer på utlån fra Championship vil en være en som kan brukes ved behov.

- Men han fikk prøve seg forrige uke og gjorde en utmerket jobb i en halvtime. Testen nå vil være dersom han starter, vil han kunne holde i 90 minutter?

- Siden vi mistet Brian, ble Shefki hentet fordi vi behøvde en stor angriper til, og mot Reading vant han umiddelbart sin første hodeduell og bidro til å få liv i kampen. Han sørget for at midtstopperne til Reading fikk noe å tenke på.

- Liverpool vil være en annerledes kamp og vi behøver andre ting enn vi gjorde mot Reading. Vi kan ikke gå så offensivt til verks og kanskje behøver vi spillere som kan skremme Liverpool.

Foruten McBride er forsvarere som Volz og Christanval uaktuelle med skader. Paul Konchesky og Elliot Omozusi er fortsatt suspenderte etter røde kort, mens Carlos Bocanegra er tilbake etter suspensjon.


Burnley vil tviholde på Cofie
Det er kjent at Liverpool ikke bare ønsker å sikre seg unge John Cofie fra Burnley, men at man på Anfield føler seg sikre på at den røde supporteren vil skrive under for dem.

Det er blitt rapportert at man forventer å kunne hente den fargede spissen for en kompensasjon for om lag £250.000, men det blir nå kontant avvist fra Burnley.

- Vi har ikke blitt enige om noe og hvis Liverpool tror de kan rappe ham for £250.000, vil de ikke ha en sjanse, hevder manager Steve Cotterill.

- Det er mange klubber som ser på John Cofie, men dessverre for dem så er han vår spiller. Han har en avtale med oss, slik at ingen i praksis kan ta ham fra oss. Han er vår spiller, uansett hva andre sier og gjør.