Spissene gir Benítez hodebry

Peter Crouch tror Benítez sliter med spissvalget. Gerrard lei kritikken fra tidligere Liverpool-spillere. Billettinfo Everton. Alex Ferguson tror Liverpool-fansen heier på Manchester Utd.

Peter Crouch tror at han og de andre spissene har gitt Rafael Benítez store problemer med å ta ut laget til morgendagens kamp mot Chelsea. Liverpools toppscorer nettet to ganger mot Watford sist. Da startet han sammen med Dirk Kuyt og Craig Bellamy, som også tegnet seg på scoringslista, for første gang. Benítez var imponert over hvor godt Kuyt fungerte i rollen like bak de to fremste, men det er lite trolig at manageren velger tre spisser mot Chelsea. Men Crouch tror definitivt at Liverpool også ved senere anledninger kan komme til å benytte seg av tre spisser i startoppstillingen.
- Det fungerte bra, og det er selvsagt noe manageren kan tenke på nå. Så lenge det fungerer, og jeg scorer et par og Bellamy gjør det samme, da synes jeg at vi kan fortsette med det.

- Jeg selv, Bellers, Dirk Kuyt og Robbie – jeg tror at vi alle får en rimelig sjanse.

- Jeg vet ikke hva den beste formasjonen er, men tre spisser fungerte bra mot Watford. Det gir oss alle en mulighet til å spille.

Peter Crouch synes han nærmer seg formen.
- Jeg scoret mot Bolton, hadde en kamp mot Arsenal da jeg ikke scorer og så scoret jeg igjen sist helg. Men selv før det var jeg fornøyd med hvordan jeg spilte.

Gerrard lei kritikken
Steven Gerrard er lite fornøyd med den kritikken Liverpool har fått fra tidligere Liverpool-spillere. Flere Liverpool-legender, som nå jobber i media, har kritisert Rafael Benitez’ lag etter at de røk ut av FA-cupen og ligacupen. Kapteinen innrømmer at ikke alt er rosenrødt, men at det fremdeles er mye å spille om denne sesongen.
- De eneste folkene som avskriver oss, er noen av våre tidligere spillere i media, sier Gerrard.

- Det har blitt veldig kjedelig for oss nå.

- De har en jobb å gjøre, og de har behov for å tjene det samme som alle andre, men tapte de aldri kamper?

- Det skjer. Det er kanskje ikke spesielt hyggelig. Det gjør vanvittig vondt, men det er en del av livet i fotball.

- Jeg håper fansen er mer positiv enn det, fordi spillerne og støtteapparatet i klubben tror ikke at sesongen er over.

- Vi har en stor jobb å gjøre i Premier league. Ingen er fornøyd med avstanden mellom oss og de to fremste.

- I enkelte kretser ser det ut som man tror at vi allerede er ute av Champions League, fordi vi møter Barcelona.

- Vi tror ikke at det er tilfelle. De samme folkene sa de samme tingene i 2005, og vi kan bare se på hva vi fikk til i Europa det året.

- Det kommer til å bli tøft mot et stort lag som Barcelona, men vi vil like tro at vi også kan spille.

Billettinfo Liverpool-Everton
Salget av kampbilletter til fancard-innehavere med hjemmekampene mot West Ham (26.08) og Tottenham (23.09) registrert, er fullført. Billettkontoret opplyser at det fremdeles er kampbilletter igjen til Merseyside-derbyet 3.februar. Nå gis det adgang til å kjøpe billett dersom man bare har én disse kampene registrert.

- Liverpool-fansen heier på Manchester U
I øyeblikket ser kampen om ligatittelen ut til å stå mellom Manchester United og Chelsea. Sir Alex Ferguson har inntrykk av at Liverpool-fansen heier på Manchester United av disse to.
- Siden Chelsea ikke gjør seg godt likt blant alle inne fotballen, er det rart at folk, selv Liverpool-fansen, sier til meg:” Jeg håper dere vinner ligaen”, noe som er fantastisk.

- Men jeg tror at Liverpool-supporterne alltid vil erkjenne hva gode fotballag er. Jeg synes vi spiller god fotball, og jeg tror vi får det budskapet frem.