Spissjakten fortsetter

Ny søndag og nye overgangsrykter. Liverpool og Marseille skal møtes igjen for å diskutere Cissés fremtid. Nye spillere til Florø og Aalesund? Liverpool tapte Masters-finale.

Søndagen er den store dagen for overgangsrykter i britiske presse, og i dag er intet unntak. Hvem blir Rafas nye spiss? Darren Bent og Michael Owen er de to heteste navnene i dag, ettersom det synes klart at Benítez er frustrert og må tenke alternativt siden det ikke vil være penger til en superspiss ala Eto'o.

Newcastles nye sjef frykter at han vil miste Michael Owen. Folk bør merke seg at det er den britiske tabloidpressen som melder dette i dag.

- Michael har en utkjøpsklausul, og om klubber vil betale den er det ingenting jeg kan gjøre dersom spilleren vil forlate. Vi utnyttet selv en utkjøpsklausul da vi hentet Joey Barton.

De røde vil nok bli linket mye til sin gamle storscorer i tiden fremover.

En annen spiller som skal være aktuell er Darren Bent. Liverpool vurderte spilleren for et par år siden, og har siden blitt linket til Charlton-spissen i hvert eneste åpne transfervindu. Britisk presse hevder i dag at Darren Bent er et av spissalternativene, sammen med Michael Owen, Diego Forlán og Diego Milito, nå som Tevez, Eto'o, Torres og Villa ser ut til å bli for dyre og urealistiske overganger.

Bent scoret i fjor 15 mål i ligaen for fortapte Charlton, og 23 åringen skal være prissatt til ca £15 millioner. Engelske spillere vil alltid være overpriset, og styreformann i Charlton, Peter Varney, sier i dag at man kun vil la spilleren gå for den rette prisen.

- Darren Bent vil bare forlate Charlton dersom prisen er rett. Om ikke, vil han bli her, sier han til The Mirror.

Angriperen kom til Charlton for £2,5 millioner for 2 år siden, og har siden da scoret 23 mål på 79 kamper. West Ham er en annen klubb som i dag blir linket til spilleren.

Redknapp føler seg sjanseløs
Harry Redknapp innrømmer at han gjerne skulle kjøpt Craig Bellamy, men føler seg sjanseløs mot West Hams pengesekk.

- Vi har ingen mulighet til å kjøpe Bellamy.

- Han ville vært en god spiller for oss, men West Ham er interessert og skal være villige til å doble ukelønna hans til £100,000 i uka. Hvordan skal vi kunne konkurrere med det?, sier Redknapp til SkySports.

Ellers kan man merke seg at Portsmouth i dag blir linket med tidligere røde Alou Diarra. Ca £6 millioner skal Pompey ha bydd for midtbanespilleren.

Nye Cissé-samtaler
Djibril Cissés fremtid er fortsatt uklar. Marseille vil enda ha den fargerike angriperen på nytt lån, mens Liverpool vil selge for å få råd til nye spillere. Liverpool og Marseille haded i forrige uke samtaler om Djibrils fremtid, og skal møtes igjen.

- Vi har planlagt et nytt møte en av de kommende dagene. Ingen dører er stengt, sier Pape Diouf til franske L'Equipe.

Nye spillere til Florø og Ålesund
Festivalsjef Tage Herstad, kan fortelle til Liverpool.no at vi muligens får se noen nye tryner i Florø i juli.

Spillerne det er snakk om er Mark Wright, Jason McAteer og Nigel Spackman. Dette er spillere som ikke har deltatt på arrangementet i Florø tidligere.

Det skal også være store sjanser for at Gary McAllister dukker opp i Aalesund.

Liverpool tapte Masters-finale
Liverpool tapte i går kveld en regional Masters-finale. Leicester ble for sterke, og vant kampen 5-3. På veien til finalen slo de røde Everton 3-2. Liverpools lag besto av Bolder, Babb, Spackman, Gillespie, Mølby, Marsh, Aldridge, Walsh og Durnin.

Nigel Spackman ble kåret til turneringens beste spiller.