Spurs forbereder Kewell-bud

Tottenham skal være villige til å betale £3M for Harry Kewell. Tevez blir for dyr. Treningsleir i Sveits også i sommer. Ny Hyypiä-kontrakt ikke på agendaen likevel.

Liverpool Echo melder i dag at Tottenham skal være i ferd med å forberede et bud på £3M for Harry Kewell. Australieren fikk som kjent bare tre kamper som innbytter for Liverpool på tampen av sesongen, etter å ha vært skadet helt siden VM i Tyskland i fjor sommer.

Tevez blir for dyr
Echo melder også at West Hams Carlos Tevez blir for dyr for Liverpool. Spissens eiere, MSI, skal forlange hele £30M for å gi slipp på argentineren. Det virker helt usannsynlig at Liverpool vil være villige til å bruke så mye penger på en enkeltspiller.

Treningsleir i Sveits
Selv om Liverpool skal spille turneringer både i Rotterdam og Hong Kong i sommer, ønsker Rafael Benitez likevel å arrangere klubbens tradisjonelle treningsleir i Sveits. De endelige datoene for oppholdet i alpelandet er foreløpig ikke offentliggjort.

Benitez bekrefter at han vil beholde Hyypiä
Rafael Benitez uttaler til Liverpool Echo at det ikke kommer på tale å selge Sami Hyypiä til Newcastle, Wigan eller Portsmouth i sommer. Manageren bekrefter opplysningene om at han ønsker at finnen skal fortsette i klubben som cover for Jamie Carragher og Daniel Agger. Spanjolen bekrefter også at han har fortalt midtstopperen at han fortsatt vil være et viktig medlem av spillertroppen.

Echo avviser imidlertid opplysningene fra Liverpool Daily Post om at de røde skal være i ferd med å tilby finnen en ny toårskontrakt, og hevder at det er for tidlig å slå fast om dette vil skje eller ei. Det skal uansett ikke være på agendaen ennå, og sesongen 2007/08 kan således bli Hyypiäs siste i helrødt. Hans kontrakt går som kjent ut sommeren 2008.

- Det er sant at jeg har snakket med Sami og fortalt ham at jeg ønsker at han blir i klubben. Jeg forventer at han fortsatt er i klubben når sesongoppkjøringen starter. Han er en god proff, og det er ikke lett å finne forsvarere med en rutine som den han har, siteres Benitez i lokalavisen.

- Jeg har fortalt Sami at vi trenger ham her, og det positive er at han ønsker å bli hos oss.

Midtstopperen som kom til Liverpool for £2.5M fra Willem II i 1999 skal ha akseptert at Daniel Agger og Jamie Carragher nå er klubbens førstevalg som stopperduo.