Squadspillerne får sjansen

Rafael Benitez avslører at han akter å bruke karer som Lucas Leiva, Sebastian Leto, Fabio Aurelio og Harry Kewell mot Cardiff i morgen kveld. Aurelio må dermed antas å være skadefri igjen.

Med skader på karer som Xabi Alonso, Javier Mascherano, Jermaine Pennant, Fernando Torres og Daniel Agger er det muligheter for at noen av spillerne på Gary Abletts reservelag får sjansen i onsdagens oppgjør mot Cardiff i Carling Cup. Men Liverpool tar utvilsomt sikte på å sikre seg plass i ligacupens kvartfinaler, så antallet unggutter som måtte slippe til blir nok uansett svært begrenset.

Dagens gladnyhet er at Fabio Aurelio ser ut til å være restituert etter leggskaden som har holdt ham på sidelinja siden Champions League-kampen mot Marseille.

- Vi får se hvem som spiller. Det avhenger av hvilke spillere som er skadefrie og i matchform. Lucas Leiva trenger spilletid. Det samme gjelder Sebastian Leto og Fabio Aurelio. Så jeg vet ikke hvor mange av reservelagsspillerne vi kan benytte. Det jeg vet er at jeg også vil benytte noen av seniorspillerne, sier Rafael Benitez til liverpoolfc.tv.

- Harry Kewell spilte 45 minutter for reservelaget i forrige uke, og han trenger også kamptrening. Vi får vente og se, avslutter manageren.