Stadionplanler leveres 25.juli

Tom Hicks forteller at man ønsker en arena som til slutt kan huse opp mot 80.000 tilskuere. Fans klandrer UEFA for fiaskoen i Aten.

Først 60.000
Flere tegninger av Liverpools nye stadion i Stanley Park har sirkulert på diverse internett forum de siste ukene, og ulike datoer er blitt oppgitt for når disse vil bli offentliggjort for offentligheten.  Nå siterer Sunday Mirror Tom Hicks på at planene vil leveres bystyret i Liverpool 25.juli, og at det er en arena som vil være like stor ved den opprinnelige byggetillatelsen, men at man kan øke kapasiteten senere.

- Den opprinnelige kapasiteten vil bli de 60.000 som allerede er blitt godkjent, men tegningene vil åpne for en endelig kapasitet høyt på syttitallet.

De som har sett foreløpige utkast vil kunne fortelle om et futuristisk bygg som er vesentlig forskjellig fra det som Liverpool FC tidligere fikk akseptert av myndighetene.


Supporterforening slakter arrangør
”Football Supporters Federation” skal i følge Sunday Mirror senere denne måneden legge fram en 200 siders rapport til UEFA, om hva som skjedde i forbindelse med Champions League finalen i Aten.

En rekke fans er blitt intervjuet, og rapporten skal gjenspeile den generelle oppfatning om at arrangøren hadde dårlig organisering ved og på en stadion som ikke var passende for en slik finale.

Rapporten skal understreke følgende:

- Det var kaos ved inngangene til stadion, hvor det var ingen telleapparater som kunne luke ut de uten genuine billetter.

- Vantro over at UEFA valgte å bruke en arena uten telleapparater og hvor toaletter og kiosksalg var plassert utenfor stadion.

- Den brutale behandlingen som utestengte fans med ekte billetter ble til del, hvor de ble både slått og utsatt for tåregass.