Stephen Darby snakker til lfc.tv

Reservelagskaptein Darby snakker til lfc.tv foran reservelagskampen mot Newcastle i kveld. Gary Ablett med tro på den unge forsvareren.

Stephen Darby var en del av reservelaget som vant FA Youth Cup to år på rad. Han er nå inne i sin andre sesong med trening for reservelaget på Melwood. Håpet til unggutten er selvsagt å en gang få spille for førstelaget. Han var nære da han i fjor var ubenyttet reserve i 3-2 seieren over Galatasaray i Champions League.

Darby er fast inventar for resevelaget og har hatt en fin utvikling. Siden Jack Hobbs var med førstelaget til Istanbul, vil Darby tre frem som kaptein i dagens reservemøte.

- Jeg er fornøyd med hvordan sesongen har gått så langt. Med alle reservekampene som nå blir vist på LFC TV er det en fin sjanse for oss til å prestere bra og vise hva vi kan.

- Man er nødt til å spille bra og å holde et høyt nivå her, vi vet alle at en klubb som Liverpool hele tiden vil se etter nye spillere. Ikke bare for førstelaget, men for reservelaget også, så den slags holder en på tærne.

- Jeg lærer mye fra Gary Ablett som jo har erfaring som forsvarer for Liverpool selv. Han har alltid gode råd å komme med. Jeg lærer også mye fra Steve Finnan her på Melwood. For meg er han en av de beste høyrebackene i Premier League, om ikke den aller beste.

- Jeg har fått en liten smak av førstelaget og det er noe jeg ønsker meg mer av i fremtiden. Det er det jeg har drømt om i oppveksten.

Reservelagsmanager Gary Ablett har tro på at Darby kan nå langt.

- Jeg har blitt virkelig imponert av Stephen siden han kom til Melwood, han kom jo til klubben samtidig med meg da jeg returnerte til klubben i fjor.

- Stephen har en fantastisk innstilling og han gjør jobben sin. Uansett hva du ber ham om å gjøre for laget, gjør han det uten å stille spørsmål. Han ønsker alltid å lære og å forbedre seg, han er en glimrende type. Han er en du vil håpe kan nå langt for denne klubben. Vi setter stor pris på ham.

Vi vil følge reservelaget med høydepunkter i kveld, i Kewells returmatch. Det er dessuten gratis smaksprøve på LFC TV i kveld, se lfc.tv for mer info.