Sterk seier for reservelaget

Tre sene scoringer sikret seier for Liverpools nest beste. Sissoko anonym i 1-1 kamp. Unge Liverpoolgutter slet mot Tyskland.

3-0 seier, takket være sene scoringer
Seks av Liverpools involverte i kveld spilte også da man slo ut nettopp Newcastle i juniorcupen forrige uke.

Disse trakk igjen det lengste strået. Takket være tre scoringer sent i andre omgang, kunne de røde forlate banen med et meget godt resultat.

Newcastle startet imidlertid kampen best, og Mark Doninger hadde en god sjanse tidlig i kampen, som ble blokkert av Ronald Huth. Gjestene kom mer og mer inn i kampen, og kaptein Jack Hobbs kom nær scoring i det 32. minutt, da han fyrte av fra like utenfor sekstenmeteren. Craig Lindfield hadde også sin sjanse før pause, men det stod 0-0 da lagene hadde fullført de første 45 minuttene.

Etter pause fortsatte Liverpool å presse, og etter 74 minutter tok man endelig ledelsen, da meget gode Jay Spearing (bildet) satte ballen i nota. Ikke mange minuttene etter doblet goalgetteren Craig Lindfield ledelsen, mens innbytter Ray Putterill punkterte kampen fullstendig på overtid, etter en fin stikkball fra Charlie Barnett.

Liverpools lag: Daniele Padelli, Stephen Darby, Emiliano Insua, Ronald Huth, Gabriel Paletta, Jack Hobbs,Paul Anderson(Charlie Barnett fra 87), Ryan Flynn, Craig Lindfield(Ray Putterill fra 83), Jay Spearing,Robbie Threlfall

Sissoko med skuffende innsats i landskamp
Momo Sissoko imponerte ikke i Malis 1-1 kamp mot Benin. Midtbanesliteren var lite involvert i sin sentrale midtbanerolle, og ble etter hvert byttet ut.

Stortap for irske unggutter
Laurence Gaughan, Shane O'Connor og Michael Collins var alle involverte da Irland gikk på et ydmykende tap på hjemmebane i dag. Til tross for at tyskerne vant 3-0, holdt irene entusiasmen oppe hele kampen, og ingen av de tre røde skal ha gjort seg bort.