Steve McMahon til Ålesund og Florø

Arrangørene av fotballfestivalene i Ålesund og Florø har lokket enda et kjent og kjært Liverpool-navn til Norge. Og nå har du sjansen til å spille sammen med McMahon og de andre gutta!

Kraftmaskinen på midtbanen på det gyldne 80-tallet er siste legendeskudd på den imponerende stammen av Liverpool-legender som kommer til FotballFlora i Florø og til Ålesund i sommer. Alan Kennedy bekreftet i dag at McMahon kommer til de deilige røde dagene 12-15 juli.  Se www.fotballflora.no for info om dagene i Florø. Det blir dermed et saftig gjensyn med de steinharde duellene mellom McMahon og Evertons Peter Reid! To menn hvis konkurranseinstinkt sikkert er like levende i dag.

Spill med Steve McManaman & Co - for Liverpool
Fotball- og musikkfestivalen i Florø, FotballFlora, gir Liverpool-supportere mulighet til å oppfylle den ultimate drømmen: Å spille for Liverpool!

- Det er fotballfestivalen FotballFlora som auksjonerer ut en plass i første-elleveren til Liverpool mot hhv England og Brann lørdag 14 juli i Florø. Se fullstendig lagoppstilling til Liverpool på www.fotballflora.no. Får du tilslaget på auksjonen, går hele budsummen til den humanitære organisasjonen Right To Play, forteller Per Øyvind Helle hos arrangøren.

Auksjonene er lagt ut på qxl.no. Her er direktelink: auksjon.qxl.no/Fotballflora

- FotballFlora kombinerer den deiligste nostalgien av alle, fotballnostalgi, med konserter fra artister som 120 Days, Mira Craig og Jan Ove Ottesen. NM i pop&rock-quiz står også på programmet, skryter Helle.
 
Det samme gjør NM i Fotballquiz. I fjor var det Saftkokarad`n - supporterne til Sogndal som stakk av med seieren rett foran et kompetent Liverpool-lag som ryktes å forsterke laget (evt lest hardt) foran årets mesterskap.  10.000 er førstepremien. Bli med og avgjør hvem som kan mest om fotball - avgjort på realt vis! For her er det 2x45 minutters kamp om NM-tittelen, fordelt på 15 spørsmål i hver omgang. Se mer info på www.fotballflora.no