StevieG og Carra til 2011

Kaptein Steven Gerrard og Jamie Carragher har signert nye langtidskontrakter. Brasilianer hyller Gerrard. Tidligere rød frigitt.

Det var neppe noen som trodde det ikke skulle skje, men det er likevel beroligende og en god følelse å vite at det er gjort. Steven Gerrard og Jamie Carragher har signert nye fireårskontrakter, og knytter seg til klubben til 2011. I formiddag returnerte Liverpools kaptein og visekaptein til Merseyside etter landslagsspill, og signerte sine nye kontrakter.

Liverpools offisielle hjemmesider har intervjuet de to etter kontraktsigneringen.

- Jeg er veldig fornøyd. Vi er begge lokale spillere, og jeg har alltid sagt at jeg ønsker å bli i denne klubben ut karrieren. Jeg har signert for fire år, og forhåpentligvis er jeg fortsatt på førstelaget da. Det er mitt mål, sier Carra til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er også veldig fornøyd. Forhandlingene har vært problemfrie. Selv om det har vært en del snakk om kontraktene de siste ukene gikk det hele ganske raskt. Jeg er bare fornøyd med å få det ut av verden så vi kan se frem mot neste sesong. Jeg håper vi over de neste fire årene kan hente flere trofeer, kommenterer Gerrard.

På spørsmål om de noen gang var i tvil om at de ville signere nye kontrakter var det ingen tvil...

- Nei, jeg og Jamie har pratet om dette oss i mellom. Så snart klubben nevnte nye kontrakter for oss var vi begge tilfreds og ville signere.

Nå ser de begge frem til å spille på Liverpools nye stadion i Stanley Park en gang i fremtiden.

- Det ville vært fint. Byggestarten er satt tilbake et år, og jeg håper planene vil gjøre det enda bedre. Jeg er noe eldre enn Stevie, så mitt mål er å fortsatt være i laget når vi flytter til det nye anlegget. Jeg tror det vil være fantastisk for alle. Spillerne, klubben og supporterne, sier Jamie.

Gerrard ønsker seg mange flere trofeer i de kommende årene.

- Det er spennende tider for klubben, med nye eiere og stadionprosjektet. Jeg er sikker på at de fire neste årene vil være gode. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal kunne vinne mange trofeer. Premier League er tittelen vil helst ønsker oss.

Carragher synes det er spennende med silly season.

- Vi er akkurat som andre fans, og desperate etter å se hvordan laget skal ta form. Vi må sørge for å få de rette spillerne til august når sesongen starter, så vi har en bedre sjanse i neste års turneringer.

Begge ser nå frem til å bli ferdige med landslagskampen på onsdag, for få sommerferie.

- Jeg kan knapt vente. Det har vært en lang sesong, og etter verdensmesterskapet i fjor fikk vi bare et par uker ferie før vi måtte spille Champions League kvalikk. Det er viktig at vi får en pause, så vi er friske og raske til begynnelsen av neste sesong, avsluttet Gerrard.

Brasilianer hyller Gerrard
Arsenal og Brasils Gilberto Silva er full av lovord om Liverpools kaptein.

- Han er nesten den komplette fotballspiller. Han er god i angrep, god i forsvar, slår gode pasninger og gjør det vanskelig for motstandere.

Tidligere rød frigitt
Don Hutchison har blitt frigitt fra Coventry City. Den tidligere midtbanemannen er nå 36, og spilte kun 14 kamper forrige sesong.

Kenny Dalglish kjøpte skotten fra Hartlepool i 1991, og han spilte 59 kamper i rødt, før Roy Evans solgte han til West Ham i 1994.