Benk: Hakan Burton, Michael Scott, Michael Collins, Jack Metcals, Nathan Eccleston

De to utsendte herrene har også fått snakket med Hugh McAuley, og treneren bekrefter at Charlie Barnett er på vei ut av klubben. Den unge midtbanespilleren var ikke av spillerne som ble flyttet opp til Melwood.

- Charlie Barnett er på vei ut av klubben, og var veldig skuffet da han ikke ble flyttet opp til Anfield. Han forlater så snart han finner en passende klubb, sier Hugh McAuley til Liverpool.no

18-åringen har de siste ukene vært på prøvespill i både Newcastle og Blackburn, men ble ikke tilbudt kontrakt hos noen av klubbene.

Kampen
Aston Villa leder fortjent til pause, etter en førsteomgang der Liverpool har vært på etterskudd over hele banen i førsteomgang. Det har vært litt rufsete bakover, og Liverpool kom ikke til en målsjanse før i det 35. minutt.
Liverpool får ikke noe tak på midtbanen. De røde gikk ut i en 4-5-1 formasjon med Pourie alene på topp, men byttet midtveis til en diamant på midtbanen, noe som slo positiv ut. Våre utsendte var vitne til sju sjanser i den første omgangen.

7 MIN.: Aston Villa får corner, og ballen kommer ut i mellomrommet. Skuddet hadde meget lovende retning, men traff enn Villaspiller og gikk ut til utspark.

10 MIN.: Kampens "lirare" Delfounso ble spilt gjennom, men Hansen rykka ut og reddet fint.

18 MIN.: Liverpool hadde halvsjanse der Ajdarevic prøvte et skudd fra 20 meter som ble blokkert. Villa gikk rett i angrep, og Delfounso sendte avgårde et lavt skudd. Hansen reddet uten store problem.

21 MIN.: Delfounso var på ferde igjen. Fikk et gjennomspill sentralt og satte ballen nedi hjørnet bak Hansen.

34 MIN.: Aston Villas midtstopper Steven Clancy er oppe på en corner, og er nære på med en avslutning.

35 MIN.: Liverpools første sjanse. Frispark på hjørne av 16. meteren. Irwin slår inn, og Pourie kommer til på en volley. Den går via en Villa-spiller til corner.

38 MIN.: O'Connor går av, og blir erstattet av Scott. Liverpool spilte seg godt opp det siste kvarteret.

42 MIN.: Pourie sender avgårde et hardt skudd, men keeper er nede og får slått til corner.

55 MIN.: 2-0 Dominik Hofbauer scorer på en corner. Villa-spilleren møter ballen ved første stolpe og stusser den inn.

57 MIN.: 3-0 James Collins scorer for Villa. Et overlegg fra høyre fra Albright blir stupheadet inn på bakre stolpe. Flott angrep.

67 MIN.: 4-0 James Collins igjen. Delfunso løp fra Wootton ute på venstresida, og Martin Hansen går ut, men ballen blir slått forbi og han kan avslutte på åpent mål.

77 MIN.: 5-0 Langt overlegg fra venstresida til Villa som Hansen feilberegner. Står en mann på bakre stolpe og header inn, Delfunso scoret sitt andre mål.

Det ble en helsvart dag for de røde juniormesterne borte mot Aston Villa i dag. Til slutt tapte de hele 5-0, og ble rundspilt i en lei motvind hele andre omgang. Liverpool kom bare til en sjanse i hele omgangen, og det var da tre skuddforsøk ble blokkert til corner ca ti minutter før slutt. Liverpool møtte i dag et lag som var sterke, hurtigere og bedre over hele fjøla. Man fikk aldri et tak på midtbanen, og spesielt med forsvarsspillet har McAuley en del arbeid foran seg. Forsvaret må utvilsomt gjøres mer robust.