Stresser ikke med Gerrards kontrakt

Klubben vil at Gerrard skal bli, og Gerrard selv vil bli - så Rick Parry stresser ikke med å få kontrakten signert før finalen. Carlos Tevez linkes.

Steven Gerrard har i dag vært ute og sagt han er klar for å signere en ny langtidskontrakt med Liverpool. Rick Parry vil ikke sette en tidsfrist for Gerrard, og mener en nå må konsentrere seg om finalen først og fremst.

- Vi er veldig lystne på at Gerrard skal binde seg til oss. Det har alltid vært vårt mål å beholde Stevie hele karrieren, og det har ikke forandret seg, sier Parry til BBC Five Live's Sportsweek.

- Han er ambisiøs og ønsker vinne trofeer. Vi kommer ikke til å sette en tidsfrist på når vi må ha klart kontrakten. Vi ønsker få det gjort, han ønsker få det gjort, og vi vil få det gjort. Nå må vi først fokusere på finalen.

Når det kommer til ligaen, innrømmer Parry at man er et stykke unna.

- Vi har forbedret stallen litt og litt, men i år har vi falt litt utenfor i ligaen. Vi ønsker å kjempe om tittelen.

- Vi kommer til å fortsette med å forsterke troppen, og det handler ikke om store eller små navn. Det handler om kvalitet, og om spillere som vil forbedre oss.

Liverpool møter som alle vet AC Milan i Aten. Men Parry tror ikke vi får se en reprise av kampen i Istanbul.

- Vi har et bedre lag og en sterke tropp i år enn i 2005. Vi vil aldri glemme kvelden i Istanbul, men dette vil være en helt annen kamp.

Carlos Tevez linkes
Javier Mascheranos gamle lagkamerat fra tiden i Corinthians og West Ham, linkes i dag til Liverpool.

Det er tabloidavisen The People som melder at Rafa Benítez skal være villig til å punge ut £12 millioner for argentineren, som har vist glimrende form etter en tøff start.