Styles vraket kommende helg

Rob Styles innrømmer feil, og har blitt vraket neste helg. Dommersjef beklager. Heinze-avgjørelse innen 24 timer. Finnan ser frem mot Sunderland-kampen. Benítez fortsatt rasende.

I følge SkySports News har Rob Styles blitt vraket foran neste helgs Premier League-runde. Dommersjef Keith Hackett ble intervjuet av SkySports. Der innrømte han at Styles gjorde feil, og fortalte at han var veldig nedfor etter tabben sin. Angående mysteriumet med de to gule kortene, så skal Styles ha forklart at han viftet med kortet med ein feil da vi alle trodde han ga Essien sitt andre. Han skulle indikere at det var indirekte frispark, og mente ikke vise kortet til noen.

Hackett har ringt Rafa og beklagd feilen på vegne av dommerstanden i Premier League - men det gir jo selvsagt ikke Liverpool de to tapte poengene tilbake...


Heinze-høring i dag.
I dag er dagen Gabriel Heinzes fotballfremtid avgjøres. Det er i dag satt opp Premier League-høring rundt situasjonen til Gabriel Heinze. Det dreier seg om et brev fra David Gill som sier at han kan forlate klubben for £6,8 millioner - men da Liverpool la summen på bordet ble det avslått fordi man muntlig skal ha sagt til argentineren at det ikke gjelder for rivaliserende klubber. Heinze selv ønsker å spille i helrødt.

Høringen er i London, og det er satt opp en hel dag. Det vil være representanter for Manchester United på plass, og Gabriel Heinze med sine advokater. Der skal de legge frem sine bevis, som er dette mye omtalte brevet, for blant andre Premier League-sjef Dave Richards og et panel med eksperter - som skal avgjøre spillerens fremtid.

Bascombe skriver videre at man forventer at saken vil bli anket fra en av partene, uansett utfall. Det vil ikke være noen fra Liverpool på høringen, men Rafael Benítez vil nok følge utviklingen nøye - ettersom han gjerne vil kjøpe Heinze før overgangsvinduet stenger 31. august.

Dersom Heinze taper saken, kan United faktisk tape £6,8 millioner. 29-åringen kan da bli et år, for så å kjøpe seg ut av sin egen kontrakt for en mindre sum. Uansett virker det som at Djevlene vil unngå å selge til Liverpool selv om det betyr at de må beholde en misfornøyd spiller som vil synke mye i verdi.

Bascombe sier at vi får et svar på hva som skjer i løpet av de neste 24 timene.

Finnan ser frem til neste helg
Steve Finnan er naturligvis skuffet etter gårsdagens kamp, men ser nå fremover mot neste helg og møtet med Sunderland på Stadium og Light.

- Sunderland borte er en tøff kamp, sier iren til Liverpool Echo.

- Etter landslagspauser er dette den type kamper vi har slitt med tidligere. Vi har en god nok stall for å klare det, og vi burde ha nok kvalitet i laget til å vinne denne typen kamper.

Benítez fortsatt rasende
Dagen etter kampen mot Chelsea, er Rafa Benítez fortsatt rasende på dommertabben som gjorde at man kun fikk med seg ett poeng fra hjemmemøtet mot Chelsea.

- Hvilken straffe? 45,000 kunne se at det ikke var straffe, og til og med José Mourinho sier han ikke kunne se det. Jeg ønsker å ha stor respekt for dommerne, men noen ganger forstår jeg ikke hvordan de kan ta enkelte avgjørelser. Denne avgjørelsen er umulig å forklare, sier Rafa til Liverpool Echo.

- Jeg tror han vil se kampen på video og innrømme sin feil.

Det har han altså nå gjort...