Supporterne støtter Rafa

Liverpool Daily Post melder at Liverpool-supporterne planlegger en omfattende støtteaksjon for Rafael Benitez under onsdagens kamp mot Porto.

Feiden mellom Rafael Benitez og Liverpools amerikanske eiere har ikke gått upåaktet hen blant klubbens supportere. Managerens navn ble sunget høylydt, jevnt og trutt, av de tilreisende røde på St James' Park på lørdag, og Liverpool Daily Post melder nå om at supporterne planlegger en gedigen støtteerklæring til Rafa under onsdagens Champions League-kamp mot Porto på Anfield.

Morgenavisen i Liverpool skriver at majoriteten av supporterne står bak manageren i denne feiden, og således vil vel ingen bli overrasket om det kommer en og annen meldingen av den negative sorten i retning Hicks og Gillett også. Engelske Liverpool-forum oversvømmes nemlig av støtteerklæringer til Rafa og kritikk av eierne.

Det virker som støtteaksjonen for Rafa på onsdag vil starte fra Sandon, puben der Liverpool FC i sin tid ble stiftet, klokken 19.00 lokal tid onsdag kveld. Altså tre kvarter før avspark. Aksjonen var opprinnelig en idé som startet på nettstedet Red And White Kop, og som har spredd seg som ild i tørt gress.

- Poenget er å vise vår støtte til Rafa etter alt tullpratet fra Gillett og Hicks nylig, heter det fra initiativtakerne til aksjonen.

- Møt ved Sandon pub klokken 19.00, og bruk stemmebåndene så vi blir hørt, både utenfor og inne på stadion, lyder oppfordringen.