Takket Pepe og fansen

Jamie Carragher roste supporterne, Rafael Benitez berømmet en keeper som alltid er god på straffespark mens Steven Gerrard mente at alt hadde vært perfekt.

- Det er en stor prestasjon å slå et lag som Chelsea over to kamper, var den spontane reaksjonen til Jamie Carragher.  – Vi trodde ikke det ville bli mange sjanser og slik ble det også.

- Heldigvis for oss scoret Daniel et glimrende mål og da det ble straffespark visste vi at vi hadde en av de beste keeperne i verden.

- Det sier seg også selv at vi hadde våre fans i ryggen, og som løftet seg som de alltid gjør på slike spesielle kvelder.  De viste igjen hvilken forskjell de kan utgjøre.

- Nå spiller det ingen rolle hvem vi møter i finalen, vi kan slappe av og se på kampen i Milano.  Å slå Chelsea i en semifinale for tredje året på rad er fantastisk.

- Det var utrolig, mente kapteinen Steven Gerrard.  Etter at Daniel Agger hadde gjort målet som ga 1-0 etter 90 og 120 minutter var kapteinen en av dem som scoret fra krittmerket, sammen med Bolo Zenden, Xabi Alonso og Dirk Kuyt.

- Atmosfæren hjalp, managerens taktikk, alt var perfekt.  Men vi kom over linjen samlet, og vi stod hele tiden sammen.

- Slik er José, han har vært en kreditt til engelsk fotball men av og til får han oss til å le, svarte scouseren som respons på spørsmål og alle de mer eller mindre velfunderte kommentarene til Jose Mourinho på forhånd.

- Jeg synes det viste litt mangel på respekt å kalle oss for en liten klubb.  To finaler på tre år – ikke verst for en liten klubb.

Rafael Benitez kunne fortelle at man hadde trent på straffespark i flere dager, og så hadde man altså en potensiell matchvinner i Pepe Reina.

- Vi hadde selvtillit fordi vi hadde trent straffer på hver eneste trening i det siste.  Spillerne så fram til å ta dem.  Pepe Reina er også en keeper som alltid er god på straffespark.