Tap for Lucas

Liverpools nye midtbanespiller har et dårlig utgangspunkt foran returen i Sør-Amerikas svar på CL. Yossi Benayoun linket til Liverpool. Jerzy Dudek i samtaler med Real Madrid.

0-3 for Gremio
Lucas Leiva var innbytter etter 72 minutter da hans lag Gremio tapte 3-0 borte mot Boca Juniors i natt.  De to storlagene fra Brasil og Argentina er i finalen i Copa Libertadores i det som tilsvarer Champions League i Europa, og returen spilles neste uke.  Lucas, som vil spille for Liverpool neste sesong, har nettopp kommet tilbake etter skade.


Israeler på billigsalg
Yossi Benayoun vegrer seg for å skrive under en ny kontrakt med West Ham og det virker klart at den slepne midtbanespilleren håper en større klubb vil prøve å sikre seg en spiller for en billig penge.  Ifølge et par av de engelske tabloidavisene har Liverpool hatt sine følere ute, og at man skal være klar med et frekt bud på totalt £2M.


Mer benkesliting for Dudek?
Den spanske sportsavisen AS skriver at agenten til Jerzy Dudek har hatt samtaler med Real Madrid om en mulig overgang til Bernabeu.  Dudek er Bosman-spiller fra og med 1.juli.