Terminlisten kommer 14. juni

PA Sport opplyser at terminlisten for Premier League 2007/08 blir sluppet torsdag 14. juni. Liverpool bekrefter at de har signert de ungarske tenåringene Krisztian Nemeth og Andras Simon.

PA Sport melder at terminlisten for Premier League-sesongen 2007/08 vil bli offentliggjort torsdag 14.juni. Ligastart er satt til lørdag 11.august.

Liverpool bekrefter ungarske kjøp
Liverpool FC bekrefter i dag våre opplysninger fra i går om at de har styrket sin reservelagsstall ved å hente duoen Krisztian Nemeth og Andras Simon fra MTK Hungaria. 18 år gamle Nemeth og 17 år gamle Simon er ventet å gå rett inn på reservelaget til Gary Ablett etter å ha imponert for Ungarn i fjorårets U17-EM. De to ungarerne er begge spisser, men Nemeth kan også benyttes på midtbanen. Sistnevnte er for øvrig den klart mest rutinerte av de to. Han har vært etablert på den ungarske klubbens førstelag, og står bokført med 11 scoringer for dem.

Nemeth er også med i den ungarske U21-troppen til kamper nå i juni. Dette er EM-kvalkamper til U21-mesterskapet i 2009, og Ungarn har havnet i gruppe med Serbia, Hviterussland, Latvia og San Marino. Nemeth spilte også nylig for Ungarn U19, ettersom han figurerte på laget som spilte 0-0 mot Tyskland i eliterunden i Dublin for et par uker siden.

András Simon (bildet) spiller på sin side på Ungarn U18. Det gjør for øvrig også hans tvillingbror, Adam.