Tevez takket nei til Inter

Carlos Tevez har takket nei til Inter Milan, da han ønsker å fortsette karrieren i Premier League. Enkel seier for Argentina. Bent synes å bli Tottenham-spiller.

Liverpool og Manchester United skal ifølge The Daily Telegraph være på tå hev etter at Carlos Tevez i går kveld takket nei til en overgang til Inter Milan og ytret ønske om å fortsette karrieren i Premier League. Det er fortsatt ventet at 23-åringen vil forlate West Ham i sommer.

- Inter ga oss en tidsfrist, men Carlos ønsker å fortsette karrieren i Premier League, heter det i en uttalelse fra Tevez sin representant, Kia Joorabchian.

Enkelt for Mascherano & Co
Nevnte Tevez gjorde for øvrig Argentinas fjerde mål da de blå- og hvitstripede enkelt vant 4-1 over USA i sin første kamp i Copa America i går kveld. Javier Mascherano spilte hele kampen. I en annen kamp ble det storseier for Paraguay, som banket Colombia 5-0.

Tottenham enige med Charlton om Bent
Engelske medier melder i dag at Tottenham har gått med på å betale Charlton £16.5M for landslagsspissen Darren Bent. Angriperen som gjorde 15 mål sist sesong har også vært linket til Liverpool, men ser nå altså ut til å ende opp på White Hart Lane. Det er ventet at Bent vil gjennomgå en medisinsk test sent i ettermiddag, før han singerer kontrakten med Spurs.