The Kop imponerte nye eiere

Tom Hicks og George Gillett skryter hemningsløst av The Kop, og sier de ikke har opplevd maken til den stemningen som var på Anfield i går kveld.

Liverpools nye eier Tom Hicks var til stede på Anfield for første gang i går kveld, og var vitne til det formidable avansementet mot selveste Barcelona, sammen med George Gillett. Amerikaneren innrømmer at han ble helt satt ut av den fantastiske atmosfæren på Anfield, og spesielt fra The Kop, da Liverpool tok seg videre til kvartfinalen i verdens gjeveste klubbturnering.

- Dette var min første gang på Anfield, og alt jeg har hørt om dette stedet, viser seg å stemme. Det var en virkelig spesiell kveld for alle supporterne, og det var en flott anledning. Det var fantastisk skryter forretningsmannen uhemmet.

- Jeg har hørt så mye om at fansen her var fantastiske, og the Kop var helt spesielle. Jeg har vært til stede på mange sportsarrangementer, men ingenting her i verden kan måle seg med dette, forsetter han.

Samtidig sendte han ut en advarsel til resten av Europas topplag, og mente selv at han ikke ville ønsket å trekke Liverpool om han var dem. Hicks karakterisere gårsdagens kveld for en fantastisk aften, og lurte også på om han ville få det så morsomt hver gang han var på Anfield.

Liverpools andre eier, George Gillett, var også mektig imponert av den atmosfæren og stemningen som fansen, med The Kop i spissen, genererte under gårsdagens kamp.

- Jeg har aldri verken følt eller opplevd noe lignende tidligere, var Gilletts stolte kommentar.

  Både Tom Hicks og George Gillett overvar gårsdagens kamp på Anfield.