To nye LFC-kamper på Canal+

Canal+ har satt opp direktesendinger fra de kommende kampene mot Portsmouth og Derby på sin sendeplan. Liverpool FC vurderer bevoktning av spillernes hus mens de er bortreist.

Canal+ melder at Liverpools hjemmekamp mot Portsmouth lørdag 22.desember og bortekampen mot Derby onsdag 26.desember blir vist direkte henholdsvis på Canal+ Sport1 og Canal+ Sport2.

Fra tidligere er det klart at søndagens storkamp mot Manchester United går direkte på Canal+ Sport1, mens bortekampen mot Manchester City søndag 30.desember også går direkte på samme kanal.

Dermed er det klart at Canal+ viser samtlige av Liverpools fire gjenstående ligakamper i 2007 direkte.

Sunderland-kampen på Setanta
Også Liverpools hjemmekamp mot Sunderland lørdag 2.februar blir TV-kamp. Setanta Sports har plukket denne ut som sin kamp denne lørdagen, noe som betyr at avspark flyttes til kl. 18.15. Kampen hadde opprinnelig avspark kl. 16.00. Denne kampen kommer da også sannsynligvis til å gå på Canal+.

Liverpool vil se på sikkerhetsopplegget rundt spillernes hjem
Etter at kaptein Steven Gerrard i går kveld ble det siste offeret i rekken av Liverpool-spillere som har blitt hjemsøkt av innbruddstyver mens de spilte kamp, sier Liverpool FC nå i kveld at de vil foreta en gjennomgang av sikkerhetsopplegget rundt spillernes hjem.

- Vi reagerer med sjokk og vantro på nyheten om innbruddet mens Liverpool spilte i Marseille. Vi håper det går bra med Alex, Steven og familien. Klubben tar dette veldig alvorlig, og vi vil nå se på hvordan vi kan sørge for at spillernes hus blir bevoktet mens de er bortreist i forbindelse med oppdrag for klubb- og landslag, uttaler en talsmann for Liverpool FC.