To signeringer offisielt bekreftet

Liverpool har fullført overgangene for Alvaro Arbeloa og Francisco ”Francis” Manuel Duran. Oppdatert siste nytt om Mascherano.

Liverpool bekrefter nå i kveld på sine hjemmesider at man har fullført overgangene for Alvaro Arbeloa, og Francisco "Francis" Manuel Duran.

Arbeloa er forsvarsspiller, og kommer til klubben fra Deportivo La Coruña, hvor han har vært fast inventar i forsvaret denne sesongen. Han kom til Deportivo fra Real Madrid før denne sesongen, og har altså gjort sakene sine såpass bra der at Rafa Benítez ønsket ham til klubben.

Spilleren kan bekle flere roller i forsvaret, men er nok tiltenkt en backuprolle først og fremst på høyreback, da Lucas Neill valgte pundsedler i London fremover en slik rolle i Liverpool.

- Det var ikke bare lett å forlate Deportivo la Coruña. Jeg hadde håpet på å spille her i mange år, men når en klubb som Liverpool kommer på banen må du bare ta sjansen.

- Caparrós (hovedtrener i Deportivo) ønsket meg lykke til, og jeg må takke ham for all tilliten han har gitt meg. Han ga meg mye spilletid. Jeg vil også takke klubben, for at de trodde på meg. De trenger pengene, så denne overgangen er bra for dem.

Francisco Manuel Duran, eller "Francis" som han liker å bli kalt er en ung midtbanemann fra Malaga. 18-åringen er fast inventar på Spanias U19-lag, og kjenner derfor godt til både Godwin Antwi og Miki Roque som også er involvert i nettopp det laget.

- Dette er en unik mulighet for meg. Jeg har pratet med Rafa Benítez, og tror dette klubbskiftet er den beste løsningen for meg. Å spille for Liverpool er en drøm for meg, og jeg skal nå kjempe for å få spilletid i klubben, fortalte Francis til Liverpoolfc.tv.

Siste om Mascherano
SkySports melder nå at Liverpool har levert fra seg alt papirarbeidet i overgangssaken til Mascherano, og venter kun på klarsignal fra Premier League om at alt er i orden. Først da kan man offisielt bekrefte på sine hjemmesider at overgangen er i orden.

Er alt i orden, blir dette forhåpentligvis gjort innen veldig kort tid.

Oppdatering: Det mangler visstnok ett dokument i forbindelse med overgangen til Javier Mascherano. Dette skal dreie seg om hans uryddige bakgrunn og eierskapet til spilleren. Hvem eier ham? Er det Corinthians, West Ham eller MSI? Sky Sports News sier imidlertid at det fortsatt forventes at alt kommer på plass, men at det kan gå helt til siste minutt.

Ny oppdatering: Mascherano skal nå, ifølge SkySportNews, være klar for Liverpool. Liverpool skal ha fått registreringspapirene for spilleren. Da venter vi kun på en offisiell bekreftelse.

Enda en ny oppdatering: Selv om den offisielle bekreftelsen har latt vente på seg, er det ingen grunn til panikk enda. Det var det samme med overgangen til Ashley Cole i forrige transfervindu, der papirene er i Premier Leagues hovedkvarter, og klubben sitter på registreringen. Overgangen kan bli offentliggjort også etter at transfervinduet stenges 01:00 norsk tid.

Og enda en oppdatering: Når vi nå nærmer oss 02:00 norsk tid, skal det ha blitt nevnt på SkySportNews at FA fikk alle papir og alt innen tidsfristen. FA ville visstnok ta seg ekstra god tid til å se gjennom alt nøye, før man tok en avgjørelse på om Mascherano skal få spilletillatelse for Liverpool denne sesongen. Vi venter altså fortsatt på offisiell bekreftelse på overgangen.


Vi vil følge saken til til siste minutt av transfervinduet.