Topp mot bunn

Liverpool kan trone øverst på ligatabellen med seier over bunnlaget Derby i morgen. Det lysner imidlertid på skadefronten for gjestene. Alan Wiley dømmer kampen.

Liverpool møter Premier Leagues bunnlag på Anfield i morgen, og kan gå til topps på tabellen om de slår Derby. Det avhenger imidlertid av at Wigan og Everton ikke matcher Liverpools resultat i sine kamper. Chelsea, Manchester City og Arsenal spiller først på søndag.

De røde har ennå til gode å slippe inn mål fra åpent spill denne sesongen, og er faktisk det eneste laget i Premier League som har scoret først i alle sine ligakamper så langt.

Derby ble ydmyket og slått ut av ligacupen av Blackpool i midtuken, mens de røde som kjent enkelt beseiret Toulouse 4-0 i Champions League-kvalifiseringen.

Derby har kun vunnet en gang på Anfield i Premier Leagues historie. Det skjedde i november 1998, da de hvite og sorte vant 2-1. Liverpool er sammen med Arsenal, Blackburn, Chelsea og Newcastle de eneste klubbene i Premier League som fortsatt er ubeseiret denne sesongen.

Derby får spillere tilbake
Derby ligger sist i Premier League av den enkle grunn at de bare har sanket ett poeng på sine fire første kamper etter opprykket. De kan imidlertid trøste seg med at det ser ut til å lysne på skadefronten før reisen til Anfield. Høyrebacken Tyrone Mears er spilleklar igjen etter å ha stått over to kamper med en lårstrekk. Midtstopper Claude Davis returnerer etter å ha stått over ligacupkampen mot Blackpool på grunn av en trøkk han fikk i ribbeina mot Birmingham. I tillegg ser Benny Felihaber ut til å riste av seg en ankelskade han pådro seg i en reservelagskamp på onsdag.

Det er imidlertid tvilsomt om tåskadde Dean Leacock og lyskeskadde Eddie Lewis vil være i stand til å spille mot Liverpool. Giles Barnes spiller definitivt ikke, da han må regne med en måned til på sidelinjen.

Wiley dømmer i morgen
Alan Wiley fra Burntwood i Staffordshire er dommer på Anfield i morgen. Assistentdommere er Peter Kirkup og Chris Sarginson. Trevor Kettle er fjerdedommer.

Reina og Kenndey fyller år
Jose Reina fyller 25 år i dag, mens venstreback-legenden Alan Kennedy feirer sin 53.fødselsdag. Vi gratulerer!