Torres aktuell mot Arsenal

Rafael Benitez sier at Fernando Torres stadig blir bedre etter sin skade, og at han kan rekke Arsenal. Mer nytt også om skadene til Xabi Alonso, Daniel Agger og Harry Kewell.

Til Liverpool Echo antyder Benitez at toppscorer Torres vil rekke søndagens kamp mot Arsenal på Anfield. Manageren er imidlertid mer forsiktig når det gjelder Xabi Alonso, mens Daniel Agger og Harry Kewell nærmer seg sakte men sikkert.

- Torres har en sjanse til å spille på søndag, bekrefter Rafa. - Han har blitt bedre denne uka og vi vil se på ham på trening før vi bestemmer om han er klar til kamp.

- Når du har vært ute i fire til fem uker må du være forsiktig, da du kanskje ikke er så skarp som du vanligvis er og dersom kampen vil foregå i et høyt tempo, slik et forventer mot Arsenal, er den forsiktige meldingen som manageren gir om Xabi Alonso. - Da vil det alltid være en risk, fortsetter Benitez.

Ifølge Echo er Daniel Agger om lag en uke unna et comeback, mens det bekreftes at byttet av Harry Kewell ved halvtid i reservelagskampen mot Newcastle var planlagt. Australieren gjorde en bra figur i den omgangen han spilte og scoret et mål.