Torres ble hjemme

Fernando Torres var ikke med spillergruppen som satte seg på flyet til Istanbul i dag, og spiller ikke mot Besiktas. Det samme gjelder Arbeloa, Agger, Kewell og Aurelio.

Liverpool Echo melder nå at Fernando Torres ikke var med i spillergruppen som i dag gikk om bord i flyet til Istanbul på John Lennon Airport. Dermed virker det som om Liverpools leger har konkludert med at Tyrkia-turen kom for tidlig for stjernespissen, og at han trenger ytterligere tid til å komme tilbake fra lyskeskaden han pådro seg under trening med Spania for ti dager siden.

I tillegg til Torres skal også Alvaro Arbeloa (lår), Daniel Agger (metatarsal), Harry Kewell (lår) og Fabio Aurelio (legg) ha blitt igjen på Merseyside for å pleie sine skader.

Tony Barrett i Echo skriver at avgjørelsen ble tatt i morgentimene i dag, før flyet med Liverpool-spillerne tok av fra Speke klokken 10.00 engelsk tid. Manager Rafael Benitez hadde håpet at hans toppscorer skulle bli klar til kampen, men etter diskusjoner med klubblegen grytidlig i dag ble det bestemt at Torres skulle bli igjen på Merseyside.

Torres vil nå fortsette rehabiliteringsarbeidet på Melwood, og søndagens kamp mot Arsenal blir beskrevet som et realistisk mål når det gjelder spanjolens comeback.

Foruten savnet av sin stjernespiss frykter manager Benitez den fiendtlige atmosfæren hans spillere vil bli utsatt for i Tyrkia.

- Jeg har snakket med spanske journalister denne uken, og de har fortalt meg hvor lidenskapelige disse Besiktas-supporterne er. Men det visste vi også på forhånd, og jeg tror våre spillere vil klare å håndtere det presset dette medfører.