Torres ble skadet på Spania-trening

Fernando Torres måtte avbryte dagens trening med Spania etter å ha fått en smell i høyre kne. Legene tror imidlertid at han skal rekke kampen mot Island på lørdag. Ligacupkampen også på Viasat.

Den spanske storavisen Marca melder at Fernando Torres pådro seg en skade og måtte avbryte dagens trening med det spanske landslaget. Liverpool-spissen skal ha fått en smell i høyre kne, som skal ha ført til hevelser og smerter langs isjias-nerven.

Isjiasnerven er en nerve som går fra setemuskelen og langs baksiden av låret, og deler seg i to greiner ved kneet. Det som trolig har skjedd med Torres er at denne nerven har blitt irritert, eller i verste fall har kommet i klem.

Torres skal i samråd med det spanske legeteamet ha valgt å avslutte treningen for ikke å forverre skaden. Legene skal ikke anse skaden som veldig alvorlig, og tror at Liverpool-spissen vil komme til hektene igjen og være i stand til å spille lørdagens EM-kvalifiseringskamp på Island.

Reading-kampen på Viasat-plattformen
Liverpools bortekamp mot Reading i ligacupens 3.runde tirsdag 25.september kommer til å bli vist på en av Viasats-kanaler. Antageligvis på SportN eller den nye kanalen Viasat4 som nå erstatter ZTV.

Gulácsi og Simon for Ungarn U19
To av Liverpools unge ungarere er tatt ut til å representere sitt land på U19-nivå i de kommende kampene mot Israel og Bulgaria. Det dreier seg om keeperen Peter Gulácsi og spissen András Simon. Tredjeman, Krisztian Nemeth, har vært skadet, og er trolig uaktuell av den grunn.