Torres hviles til fordel for Crouch?

Med en tøff bortekamp i Champions League på tirsdag, er det godt mulig Fernando Torres blir erstattet av en mer uthvilt Peter Crouch mot Portsmouth i morgen.

Fernando Torres sin start på livet i Liverpool har så langt vært en dans på roser. Etter tre scoringer på fire ligakamper, går Rafael Benitez nå ut og advarer landsmannen om at det helt sikkert ikke vil bli like rosenrødt i hver kamp.

- Fernando kan være godt fornøyd med seg selv så langt, men vi må også fortelle ham at han må fortsette å jobbe hardt. Det kommer ikke til å bli like lett for ham hele tiden, og vi får vente en måned eller to før vi feller noen dom, sier manageren om £18M-kjøpet.

- Han vil få oppleve at det er noen skikkelig tøffe midtstoppere der ute, men det faktum at han allerede har gjort mål vil hjelpe ham. Mål gir spisser selvtillit.

Benitez forteller at man kartla 23-åringen veldig nøye for de innledet samtaler med Atletico Madrid om å kjøpe ham.

- Vi fant ut det meste om ham i forbindelse med at vi skulle kjøpe ham. Han er sterk, både fysisk og mentalt, og han er veldig moden for alderen. Jeg er på ingen måte overrasket over det han har prestert. Jeg forventet noe slikt som dette, sier manageren til Press Association.

Ettersom Torres spilte for Spania både mot Island og Latvia, mens Peter Crouch bare spilte 10 minutter for England på onsdag, er det godt mulig at stjernespissen må vike plass for engelskmannen på Fratton Park i morgen. Liverpool har som kjent også en Champions League-kamp borte mot Porto på tirsdag å ta hensyn til.